Baden

Bij badkamervoorjou.nl vindt u verschillende soorten baden. Hieronder hebben wij deze soorten voor u op een rijtje gezet. Weet u al voor welk type bad u gaat? Inbouw baden: dit bad zien we veel terugkomen in Nederlandse badkamers. Om deze baden zit een ombouw, dit is zodat het bad mooi afgewerkt kan worden. Het voordeel van dit bad is dat er geen water achter het bad terecht komt. Vrijstaande baden: met een vrijstaand bad zorg je direct voor een luxe en moderne uitstraling. Doordat het bad in verschillende maten te koop is, is het zelfs nog mogelijk om het bad in een kleinere badkamer te plaatsen. Half vrijstaande baden: de naam zegt het al. Dit bad is half vrijstaand, terwijl de andere helft tegen een wand geplaatst wordt. Het vrijstaande gedeelte is netjes afgewerkt waardoor er geen ombouw nodig is. Dat maakt een half vrijstaand bad een stijlvolle en praktische optie.

Vrijstaande baden
Vrijstaande baden
Bekijk Vrijstaande baden
Half vrijstaande baden
Half vrijstaande baden
Bekijk Half vrijstaande baden
Bad accessoires
Bad accessoires
Bekijk Bad accessoires
Whirlpool baden
Whirlpool baden
Bekijk Whirlpool baden

Baden bestellen bij badkamervoorjou.nl

Voor de renovatie van de perfecte badkamer is het van belang om u te laten informeren door een echte expert. Badkamervoorjou.nl helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale badkamer, zodat u zo optimaal en lang mogelijk kunt genieten van de perfecte badkamer. Met behulp van een 3D programma realiseren wij de perfecte badkamer voor u!

Het door u gekozen bad is direct uit voorraad leverbaar. Door vandaag nog te bestellen bij badkamervoorjou.nl, ontvangt u uw bestelling morgen al aan huis. Daarnaast krijgt u bij een bestelling van €100 uw bestelling ook nog gratis bezorgd. Zo kunt u op zeer korte termijn het gekozen in uw badkamer installeren!

Heeft u nog vragen?

Onze collega’s bij badkamervoorjou.nl helpen u graag met vragen over uw nieuwe aanwinst. Heeft u vragen over één van onze baden? Neem gerust contact op met onze collega’s en wij helpen u direct bij het samenstellen van uw ideale badkamer. Zet uw vraag op de mail en verstuur deze naar [email protected]. Daarnaast kunt u ons ook persoonlijk telefonisch te woord staan via 085 500 5000 of per live chat onderaan de pagina. Zo weet u direct waar u aan toe bent!