Brauer

Brauer Chrome Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - gladde knop - chroom

€425,60 incl. BTW
Artikelcode: 5-CE-041-4

Korte beschrijving

Brauer Chrome Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche - gladde knop - chroom. Klassiek en glanzend. Bestel nu!
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Badkraan - Handdouche rond 3 standen - Gladde knop - Chroom

Geniet van een ontspannend bad met de luxe opbouw baddouche thermostaatkraan van de Brauer Chrome Edition serie. Deze badkraan is de perfecte aanvulling voor jouw badkamer. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een heerlijk badmoment.

Naast het tijdloze design in chroom, is de set ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Combineer de Chrome Edition badkraan met andere chromen elementen van Brauer om jouw eigen stijlvolle badkamer te creëren. Het moderne design van deze opbouw bad- en douchekraan voegt een eigentijdse touch toe aan je badkamer.

Complete set

De badkraan wordt geleverd als een complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. Met de twee knoppen kun je eenvoudig de kraan bedienen. Het moderne design van deze opbouw bad- en douchekraan voegt een stijlvolle touch toe aan je badkamer.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water verbruikt. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, stroomt er nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in onnodig energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer kranen bespaar je geld en draag je bij aan een milieuvriendelijke badkamer.

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar