Brauer

Brauer Copper Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche rond 3 standen - gladde knop - PVD - geborsteld koper

€675,90 incl. BTW
Artikelcode: 5-GK-041-4

Korte beschrijving

Brauer Copper Edition Badkraan - douchegarnituur - handdouche - gladde knop - PVD - geborsteld koper. Stijlvol en veelzijdig. Bestel direct!
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition Badkraan - Handdouche rond 3 standen - Gladde knop - PVD - Geborsteld koper

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. En om je bad te vullen, heb je natuurlijk een goede kraan nodig. De Brauer Copper Edition badkraan is een luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder, en een echte topper uit de Copper Edition serie van Brauer. Deze thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset. Door deze kraan te combineren met andere koperkleurige elementen van Brauer, creëer je een badkamer in jouw eigen unieke stijl!

Complete set

De badkraan wordt geleverd als een complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. Met de twee knoppen kun je de kraan eenvoudig bedienen. Het design van deze opbouw bad- en douchekraan is zeer modern en stijlvol.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water verspilt. Zelfs als je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, stroomt er nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in een neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig inschakelen van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler en onnodig energieverbruik. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt dan bij andere kranen. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en lever je een bijdrage aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Edition badkraan is niet alleen functioneel, maar ook een opvallende blikvanger in je badkamer. Bovendien is deze badkraan voorzien van een duurzame PVD-coating. PVD staat voor Physical Vapor Deposition, een proces waarbij een sterke en milieuvriendelijke kleurlaag wordt aangebracht. De PVD-afwerking beschermt de kraan tegen slijtage en corrosie, waardoor zowel het materiaal als de kleur extra lang behouden blijven. De dunne coating zorgt er ook voor dat vingerafdrukken en vuil minder zichtbaar zijn. De Brauer Copper Edition badkraan is gemaakt van hoogwaardig messing en afgewerkt met geborsteld koper.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar