HotBath

HotBath Chap Inbouw Douchethermostaat Geborsteld nikkel C067GN

Adviesprijs €1.110,00
€925,00 incl. BTW
Uw voordeel: €185,00
Artikelcode: C067GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Chap Inbouw Douchethermostaat Geborsteld nikkel C067GN

Kies voor kwaliteit met HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met als doel om een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de exacte vraag van de markt, heeft HotBath een reputatie opgebouwd als leverancier van topkwaliteit producten.

Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, werkt HotBath samen met de beste specialisten in Italië. Deze gerenommeerde fabrikanten zijn experts in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld waardoor de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Hierdoor ben je verzekerd van een product waarop je kunt vertrouwen. Bovendien biedt HotBath een garantie van 5 jaar op haar producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantie van 2 jaar geldt.

Ontdek de luxueuze uitstraling van Geborsteld Nikkel

Geborsteld nikkel is de kleur van deze HotBath Chap Inbouw Douchethermostaat. Het lijkt op roestvrij staal en heeft een subtiele, warme gloed. Dankzij de handmatig aangebrachte geborstelde afwerking heeft deze thermostaat een ambachtelijke uitstraling.

Wat deze finish echt bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid. Of je nu een minimalistische of een gedetailleerde badkamerstijl hebt, geborsteld nikkel past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Het voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte en laat andere elementen in jouw badkamer stralen.

Voor een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw badkamer, is geborsteld nikkel de perfecte keuze.