HotBath

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw bad/douchethermostaat zonder uitloop met 2 stopkranen en staafhanddouche Mat zwart CW7071EXTBL

Adviesprijs €1.038,00
€865,00 incl. BTW
Uw voordeel: €173,00
Artikelcode: CW7071EXTBL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw bad/douchethermostaat zonder uitloop met 2 stopkranen en staafhanddouche Mat zwart CW7071EXTBL

Een ware blikvanger in de badkamer

Het HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor de inbouw bad/douchethermostaat zonder uitloop met 2 stopkranen en staafhanddouche in mat zwart is een ware blikvanger in de badkamer. Met zijn drie industriële draaigrepen en strakke staafhanddouche tilt dit afbouwdeel de uitstraling van elke badkamer naar een hoger niveau. De robuuste grepen zorgen ervoor dat het afbouwdeel zelfs met natte handen zeer eenvoudig te gebruiken is. Bovendien is deze speciale uitvoering van de Cobber verkrijgbaar in vier verschillende kleurafwerkingen, waaronder mat zwart, zodat je jouw badkamer volledig naar eigen smaak kunt inrichten.

Flühs inside - langdurige soepele bediening

De HotBath Cobber @Work is voorzien van het unieke 'Flühs Inside' systeem, powered by Flühs. Dit systeem staat garant voor langdurige soepele bediening. Dankzij de volledig messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) vervaardigd uit aluminiumoxide, ervaar je een opvallend perfecte soepelheid bij het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom. De kwaliteit van de Flühs binnenwerken zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van een moeiteloze bediening.

Plumber friendly - eenvoudig te plaatsen

Het HotBath Cobber @Work afbouwdeel is dankzij een unieke innovatie eenvoudig te plaatsen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het product het predicaat Plumber Friendly heeft gekregen. Met deze innovatie is het voor installateurs een stuk gemakkelijker geworden om het afbouwdeel te installeren, wat tijd en kosten bespaart. Zo kun je zonder gedoe en snel genieten van de prachtige uitstraling en functionaliteit van de HotBath Cobber @Work afbouwdeel in jouw badkamer.

HotBath: Dutch Design met Italiaanse kwaliteit

HotBath is een Nederlands merk dat hoogwaardig sanitair produceert. Het merk streeft ernaar om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van de markt. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, wordt de productie volledig uitgevoerd in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. De fabrikanten die deel uitmaken van het HotBath-netwerk behoren tot de allerbeste en meest gerenommeerde in de fijnmetaalbewerking, verchroming, thermostaattechnologie, assemblage en ontwikkeling van douchesystemen. HotBath heeft verschillende unieke systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Je ontvangt dan ook een garantie van 5 jaar op de HotBath Cobber @Work afbouwdeel, conform de garantievoorwaarden van HotBath. Voor de elektronische onderdelen geldt een garantietermijn van 2 jaar. Kortom, met de HotBath Cobber @work afbouwdeel haal je niet alleen Dutch Design, maar ook Italiaanse kwaliteit in huis.

Mat zwart - stijlvol, luxe en trendy

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden beïnvloed door trends en design. Mat zwarte kranen zetten de toon en geven elke badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart kun je een statement maken en je interieur een boost geven. Het is de perfecte keuze om je persoonlijke stijl en smaak te laten zien. Met het HotBath Cobber @Work afbouwdeel in mat zwart krijgt je badkamer een moderne en exclusieve uitstraling waar je elke dag van kunt genieten.