HotBath

HotBath Cobber @work losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud Mat zwart CW010CEXTBL

Adviesprijs €198,00
€165,00 incl. BTW
Uw voordeel: €33,00
Artikelcode: CW010CEXTBL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud Mat zwart CW010CEXTBL

Stijlvol, luxe en trendy: Mat Zwart (BL)

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart is het mogelijk om een statement te maken en geef je een boost aan je interieur.

HotBath Cobber @work: Industrieel op zijn best

Neem het heft in eigen hand met Cobber @work. Deze stoere blikvanger zorgt thuis voor een robuuste uitstraling. Met een tandwiel als handvat, wordt iedere aanraking met de kraan een unieke beleving. Cobber @work komt tot zijn recht in een industriële of minimalistische omgeving. Brengt water in beweging. Bij een tandwiel denken wij aan beweging, snelheid of het veranderen van richting. Het is een krachtig icoon en zorgt ervoor dat er gewerkt kan worden. Daar waar de serie Cobber @work zijn naam aan te danken heeft. Draai eenvoudig aan het tandwiel om het water in beweging te brengen. Een bijzondere beleving die nooit verveelt en er ook nog eens prachtig uitziet.

HotBath: Kwaliteit en vakmanschap

HotBath is een Nederlands merk dat hoogwaardig sanitair produceert. Het merk streeft ernaar om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen dat perfect aansluit op de behoeften van de markt. Alle producten van HotBath worden geproduceerd in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn. Het merk werkt samen met gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en de ontwikkeling van douchesystemen. Hierdoor kan HotBath duurzame, energiebesparende en gebruiksvriendelijke producten bieden. Met een garantieperiode van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Kies voor HotBath en breng stijl, comfort en duurzaamheid in je badkamer.