HotBath

HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud CX010C Chroom

Adviesprijs €118,80
€99,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,80
Artikelcode: CX010CEXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud CX010C Chroom

Hoogwaardig sanitair van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Het merk streeft ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen die voldoen aan de exacte behoeften van de markt. Om deze reden wordt de productie van HotBath-producten uitgevoerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Het HotBath-netwerk bestaat uit gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen. Dankzij de unieke systemen van HotBath zijn de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger in het dagelijks gebruik. Daarnaast biedt HotBath een garantie van 5 jaar op al hun producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarop een garantie van 2 jaar geldt. Alle HotBath producten zijn exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Elegante chroom afwerking

De HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud CX010C is uitgevoerd in een prachtige chroom afwerking. Deze kleur geeft een elegante en verfijnde uitstraling aan uw kraan. De chroom finish zorgt voor een sublieme glans en voegt een opvallend en levendig accent toe aan uw keuken, badkamer of toilet. Chroom laat zich uitstekend combineren met andere materialen en creëert spannende contrasten.

Tijdloos en duurzaam

De chroom afwerking van deze greep voor de inbouw stopkraan is tijdloos en past in vrijwel elke interieurstijl. De finish staat bekend om zijn duurzaamheid en behoudt zijn bijzondere uiterlijk zelfs na verloop van tijd. Met deze HotBath Cobber X losse ronde greep in chroom voegt u niet alleen elegantie toe aan uw badkamer, maar profiteert u ook van de duurzaamheid en kwaliteit waar HotBath bekend om staat.