Ben je binnenkort van plan om jouw douche onder handen te nemen en wil je daarbij jouw douchekraan vervangen? Dan is de opbouw douchekraan een makkelijke en mooie uitkomst. Deze douchekraan is bij veel mensen geliefd vanwege het gebruiksgemak. Door de eenvoudige installatie kun je met deze douchekraan op korte termijn genieten van een heerlijke douche! Benieuwd geworden naar de opbouw douchekraan? Lees dan snel verder. 

Toon 1 - 24 van 90
Pagina 1 van 4

Opbouw douchekraan

Voor de beginnende doe-het-zelver is een opbouw douchekraan een ideaal product. Doordat de douchekraan direct aan de wand kan worden bevestigd, is deze eenvoudig te monteren. Een inbouw douchekraan moet daarentegen worden bevestigd achter de douchewand. Hiervoor is het nodig om de muur te breken, wat bovendien hogere kosten met zich meebrengt. Bij een opbouw douchekraan is dat niet het geval. Een opbouw douchekraan is eveneens ideaal wanneer je vaak problemen ervaart met de leidingen. In geval van een lekkage hoef je niet achter de wand te zijn en kun je snel handelen.

Bij een opbouw douchekraan zijn de leidingen prominenter zichtbaar dan bij een inbouw douchekraan. De opbouw douchekraan neemt daardoor binnen de douchecabine meer ruimte in en vergt meer tijd om goed te worden schoongemaakt. Dat de leidingen duidelijker zichtbaar zijn, hoeft helemaal geen probleem te zijn. Wij hebben binnen ons assortiment prachtige designs van gerenoveerde merken opgenomen, zodat jouw badkamer er alsnog super strak uitziet.

 

Gerenoveerde merken

Binnen ons assortiment zijn diverse opbouw douchekranen verkrijgbaar van gerenoveerde merken, zoals Wiesbaden, HotBath en JEE-O. De douchekraan van HotBath is ontworpen door de beste specialisten en is ingericht op duurzamer, energiebesparender en voordeliger gebruik. Ook binnen het assortiment van JEE-O kies je voor een douchekraan van hoogwaardige kwaliteit. En dat voor een betaalbare prijs. Met keuze uit verfijnde designs en unieke kleuren vind je gegarandeerd de perfecte opbouw douchekraan voor jouw badkamer.

Douchekraan bestellen bij Badkamervoorjou.nl

Heb je jouw favoriete opbouw douchekraan in onze webshop gevonden? Voeg deze toe aan jouw winkelwagentje en profiteer van vele voordelen. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor je op zeer korte termijn kunt genieten van jouw aanwinst. Door vandaag nog jouw bestelling te plaatsen, kun je jouw producten morgen op het gekozen afleveradres verwachten. Heb je voor een bestelwaarde van €100,- of meer besteld? Dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Zo kun je zo snel mogelijk jouw perfecte douchekraan monteren en genieten van een fijne douche. 

Contact

Indien u vragen heeft over uw bestelling of graag advies ontvangt over de montage van uw douchekraan, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U bereikt ons via de mail op [email protected] of door te bellen naar 085 500 5000. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo bent u altijd up-to-date en ontvangt u diverse aanbiedingen.