Een wastafel met een verhoogde wastafelkraan biedt diverse voordelen. Een verhoogde wastafelkraan kenmerkt zich door de hogere uitloop van de kraan. Hierdoor creëer je meer ruimte tussen de wastafelkraan en wasbak, wat een enorm comfort met zich meebrengt. Bijvoorbeeld wanneer je de badkamer gaat schoonmaken en de emmer met water wilt vullen. Doordat je veel ruimte hebt, kun je de emmer moeiteloos onder de kraan zetten en weer naar de grond brengen. Zonder dat de helft eroverheen klotst.

Een verhoogde wastafelkraan is ook heel handig bij de uiterlijke verzorging. Zo hoef je je bijvoorbeeld niet meer in allerlei bochten te wringen om jouw haren onder de verhoogde wastafelkraan te kunnen wassen. Ook is het met een verhoogde wastafelkraan makkelijker om jouw handen te wassen of om jouw mond te spoelen. De verhoogde wastafelkraan brengt dus veel flexibiliteit met zich mee.

Toon 1 - 24 van 43
Pagina 1 van 2

Diverse designs en ontwerpen

Bij badkamervoorjou.nl vinden we dat een verhoogde wastafelkraan niet alleen functioneel hoeft te zijn. In ons assortiment vind je verschillende wastafelkranen met de mooiste designs en kleuren om jouw badkamer een unieke uitstraling te geven. Door de smalle, hoge hals heeft een verhoogde wastafelkraan een elegante uitstraling en wordt het een ware eyecatcher van de badkamer.

Bij de keuze voor een verhoogde wastafelkraan is het belangrijk om de kleur van de kraan af te stemmen op de rest van het badkamermeubilair. Zo wordt een zwarte verhoogde wastafelkraan vaak gebruikt binnen een moderne badkamer en geeft een bronzen kraan een warme uitstraling aan je wastafel. Daarnaast heb je keuze uit kwaliteitsmerken als Hotbath, Jee-O en Regn. Zij werken enkel met hoogwaardige materialen die zorgvuldig zijn uitgekozen. Elk model in ons assortiment is uniek. Bedenk dus goed over welke eigenschappen jouw verhoogde wastafelkraan beschikt en wat het uitstraalt.

Verhoogde wastafelkraan kopen bij badkamervoorjou.nl

Denk je de juiste verhoogde wastafelkraan te hebben gevonden, maar twijfel je hoe deze bij jouw badkamer of toilet staat? Met behulp van een 3D programma brengen wij de perfecte badkamer voor jou in kaart. Het door jou gekozen badkameronderdeel is direct uit voorraad leverbaar. Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk jouw badkamer wilt afmaken en de verhoogde wastafelkraan snel in huis wilt hebben. Door jouw bestelling voor 14:00 uur te plaatsen, ontvang je jouw aankoop de volgende werkdag nog in huis. Bestel je voor een waarde van €100,- of meer? Dan worden jouw producten gratis aan huis bezorgd.

Service van badkamervoorjou.nl

Bij enige twijfel over de renovatie van jouw badkamer is het van belang om je te laten informeren door een expert. Onze collega’s staan je graag te woord om advies op maat te bieden voor uw vragen. Je bereikt ons persoonlijk door te bellen naar 085 500 5000. Je kunt er ook voor kiezen om jouw vraag via de mail naar

[email protected] te versturen. Indien je specifieke vragen hebt over jouw bestelling, is het handig om daarbij jouw ordernummer te benoemen, die begint met ORD. Zo kunnen we jou zo spoedig en gedetailleerd mogelijk helpen. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent.