Martens Design

Martens Design spiegel rond met verlichting en verwarming Horizon Deel 1 200x110 cm

€1.725,00 incl. BTW
Artikelcode: HOR20001
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Martens Design spiegel rond met verlichting en verwarming - Horizon Complete spiegel 200x110 cm

Op zoek naar een stijlvolle en praktische toevoeging voor je badkamer? Dan is de ronde spiegel van Martens Design precies wat je nodig hebt! Deze luxe spiegel bestaat uit twee delen, een deel voor boven de wastafel en een deel voor onder de wastafel, waardoor je de complete spiegel krijgt die perfect past bij jouw behoeften. Deze veelzijdige spiegel heet de Martens Design spiegel rond met verlichting en verwarming - Horizon Complete spiegel 200x110 cm.

De ronde spiegel is een ware blikvanger in elke ruimte van je huis. Naast decoratief is deze spiegel ook zeer praktisch dankzij de LED-verlichting en spiegelverwarming. De vrolijke, speelse en stijlvolle uitstraling van de ronde spiegel geeft je badkamer direct een boost. Het is dan ook geen verrassing dat deze trend steeds populairder wordt. Of je nu kiest voor een fraaie, kleine ronde spiegel of juist een grote ronde spiegel die je badkamer optisch groter doet lijken, de ronde spiegel is zonder twijfel een prachtige aanwinst voor jouw badkamer!

Met verlichting en Verwarming

  • LED 3000K: Geniet van aangenaam warm wit licht
  • Spiegelverwarming: Geen last van beslagen spiegel na het douchen

Specificaties

  • Maatwerk mogelijk: Pas de spiegel aan naar jouw wensen
  • 2 jaar garantie: Wij bieden 2 jaar garantie op dit product
  • Geen LED-punten zichtbaar: Strak design zonder zichtbare LED-lampjes
  • CE Markering: Voldoet aan Europese veiligheidsnormen

De Martens Design ronde spiegel met verlichting en verwarming is niet alleen een prachtige decoratieve toevoeging aan je badkamer, maar ook zeer functioneel en handig in gebruik. Dankzij de LED-verlichting geniet je van sfeervol licht, terwijl de spiegelverwarming ervoor zorgt dat de spiegel niet beslaat na het douchen. Zo heb je altijd een helder zicht op jezelf, ongeacht de stoom in de badkamer. Bovendien kun je deze spiegel op maat laten maken, zodat deze perfect past bij jouw wensen. De spiegel is voorzien van CE-markering, wat betekent dat deze voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen.

Haal de Martens Design ronde spiegel in huis en creëer een vrolijke en stijlvolle sfeer in je badkamer. Deze complete spiegel met verlichting en verwarming zal je dagelijkse badkamermomenten nog aangenamer maken!