Sealskin

Sealskin Doux Badmat 50x80 cm Polyester Donkergrijs

€22,97 incl. BTW
Artikelcode: 800115
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Doux Badmat 50x80 cm Polyester Donkergrijs

Het woord 'Doux' klinkt in het Frans bijna net zo zacht als deze badmat aanvoelt. Met de Sealskin Doux badmat heb je een heerlijk zachte badmat in een moderne en levendige donkergrijze kleur. Deze badmat is gemaakt van polyester en biedt een luxe gevoel voor je voeten.

Technische specificaties:

  • Afmeting: 50x80 cm
  • Materiaal: Polyester
  • Kleur: Donkergrijs

De Sealskin Doux badmat is ontworpen voor comfort en stijl in je badkamer. Het grote formaat van 50x80 cm zorgt ervoor dat je altijd warme voeten hebt, zelfs na een ontspannend bad of een verfrissende douche.

De donkergrijze kleur geeft een moderne en eigentijdse uitstraling aan je badkamer. Het geeft een vleugje stijl en levendigheid aan de ruimte, terwijl het toch rustgevend en neutraal blijft. Combineer deze badmat met andere accessoires in dezelfde kleur voor een harmonieus geheel.

De Sealskin Doux badmat is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal dat zacht aanvoelt en duurzaam is. Het voelt comfortabel en luxueus onder je voeten, waardoor je elke keer weer kunt genieten van een moment van ontspanning.

Met de Sealskin Doux badmat geef je je badkamer een upgrade in comfort en stijl. Stap op de zachte en warme mat na een bad of douche en laat je verwennen door het zachte gevoel aan je voeten. Deze badmat maakt van je badkamer een oase van rust en ontspanning.

Kies voor de Sealskin Doux badmat en geniet van het zachte comfort en de moderne uitstraling die het aan je badkamer toevoegt. Verwen jezelf met deze luxueuze badmat en geniet van het ultieme comfort na een lange dag.