Sealskin

Sealskin Doux Toiletmat 45x50 cm Polyester Donkergrijs

€16,92 incl. BTW
Artikelcode: 800116
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Doux Toiletmat 45x50 cm Polyester Donkergrijs

Het woord 'Doux' klinkt in het Frans bijna net zo zacht als deze toiletmat aanvoelt. Met de Sealskin Doux toiletmat heb je een heerlijk zachte mat in een moderne en levendige donkergrijze kleur voor je voeten.

Technische specificaties:

  • Afmeting: 45x50 cm
  • Materiaal: Polyester
  • Kleur: Donkergrijs

De Sealskin Doux toiletmat is ontworpen met comfort en stijl in gedachten. De zachte textuur van de mat zorgt voor een aangenaam gevoel onder je voeten bij elk toiletbezoek. Het is de perfecte toevoeging aan je badkamerinterieur.

De donkergrijze kleur geeft een moderne uitstraling aan je toilet. Het voegt een vleugje levendigheid toe aan de ruimte, terwijl het toch rustgevend en neutraal blijft. Deze mat past perfect bij verschillende badkamerstijlen en kleurenschema's.

De Sealskin Doux toiletmat is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal dat zacht aanvoelt en duurzaam is. Het is bestand tegen dagelijks gebruik en behoudt zijn kwaliteit en comfort, zelfs na veelvuldig wassen.

Met de Sealskin Doux toiletmat geef je je toilet een upgrade in comfort en stijl. Stap op de zachte mat en ervaar het aangename gevoel onder je voeten. Deze mat zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een mooie en moderne uitstraling.

Kies voor de Sealskin Doux toiletmat en geniet van het zachte comfort en de stijlvolle uitstraling die het aan je toilet toevoegt. Het is de perfecte finishing touch voor een gezellige en verzorgde badkameromgeving.