Sealskin

Sealskin Earth Badkamerset - Zeepdispenser 150 ml - Tandenborstelbeker - Eiken

€38,70 incl. BTW
Artikelcode: 800031
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Earth Badkamerset - Zeepdispenser 150 ml - Tandenborstelbeker - Eiken

Maak je badkamer compleet met de Sealskin Earth Badkamerset. Deze set bestaat uit een zeepdispenser van 150 ml en een tandenborstelbeker, beide gemaakt van hoogwaardig eikenhout. Met hun natuurlijke look en een vleugje pit voegen ze een stijlvolle touch toe aan je badkamer.

De Sealskin Earth Zeepdispenser is een handig en praktisch item dat je helpt bij het doseren van je favoriete vloeibare zeep. Met een inhoud van 150 ml is deze dispenser perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Het zwarte tuitje zorgt voor een opvallend contrast en geeft de dispenser een eigentijdse uitstraling.

Naast de zeepdispenser bevat deze set ook een tandenborstelbeker. De tandenborstelbeker biedt een stijlvolle oplossing voor het opbergen van tandenborstels en andere kleine badkameraccessoires. Het eikenhouten materiaal geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan de beker, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat hij lang meegaat.

Met de Sealskin Earth Badkamerset haal je het beste van twee werelden in huis. De natuurlijke uitstraling van het eikenhout gecombineerd met het opvallende zwarte tuitje geeft deze set een uniek karakter. Het is de perfecte aanvulling voor iedere badkamer die een vleugje stijl en functionaliteit zoekt.

Specificaties:

  • Zeepdispenser inhoud: 150 ml
  • Materiaal: Eikenhout