Sealskin

Sealskin Twist Toiletmat Polyester 45x50 cm Zand

€30,18 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Sealskin Twist Toiletmat Polyester 45x50 cm Zand

Haal een vleugje rust en comfort in je badkamer en toilet met de Sealskin Twist serie toilet- en badmatten. De Twist toiletmat in zandkleur is gemaakt van zacht microfiber materiaal dat uitstekend vocht absorbeert en je voeten een heerlijk gevoel geeft. Deze mat biedt niet alleen functionaliteit, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je badkamerinterieur.

De rustige effen tinten in de Twist serie zorgen voor een harmonieuze sfeer in zowel je badkamer als toilet. De zandkleurige toiletmat creëert een serene omgeving waarin je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Stap op deze zachte mat en voel het comfort onder je voeten terwijl je je dag begint of eindigt.

Om ervoor te zorgen dat de toiletmat altijd fris blijft, raden we aan om hem regelmatig uit te schudden en even op te hangen om te drogen. Op deze manier behoudt de mat zijn frisheid en klaar voor gebruik. Mocht de mat vuil worden, dan kun je hem eenvoudig in de wasmachine wassen op 30 graden. Daarnaast is de mat geschikt voor de droger. Vergeet niet om altijd de wasvoorschriften te raadplegen voor de beste resultaten. Als je de mat samen met een paar (oude) handdoeken wast, komt hij nog mooier uit de was.

Specificaties:

  • Afmetingen: 45x50 cm
  • Kleur: Zand
  • Materiaal: Polyester microfiber

Met de Sealskin Twist Toiletmat haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamerinterieur. Creëer een rustige en harmonieuze sfeer met deze zandkleurige mat en geniet van het comfort en de luxe die het biedt.