Afspraak inplannen

Welkom bij Badkamer voor Jou, waar we dromen omzetten in luxueuze realiteit. Gelegen in het pittoreske 's-Gravenzande, verwelkomen wij u in onze showroom die doordrenkt is met inspiratie en vakmanschap. Stap binnen en laat u betoveren door een wereld van tijdloos design, innovatieve technologieën en ongeëvenaarde kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een oase van rust of een statement van elegantie, wij streven ernaar uw visie tot leven te brengen. Bij Badkamer voor Jou gaat het niet alleen om het creëren van een badkamer; het gaat om het creëren van uw badkamer. Kom binnen, ontdek en laat ons uw badkamerdromen waarmaken.

John

Geweldige service, prachtige badkamer!

Mike

Strakke afwerking en netjes opgeruimd.

Lisa

Geweldige service & razendsnelle levering

1

Inspiratie

Bij het ontwerpen van uw droom badkamer begint alles met inspiratie en een goed beeld van de afmetingen. Uw reis begint bij ons in de showroom, waar u rustig kunt rondkijken en inspiratie kunt opdoen uit onze diverse opstellingen en stijlvolle badkamertrends. Terwijl u geniet van de verschillende designs en materialen, tekenen onze adviseurs uw badkamer in een gedetailleerd 3D-ontwerp. Op deze manier kunnen wij een perfect passend en visueel aantrekkelijk ontwerp voor u creëren.

2

Samen in de showroom

Met een heerlijke kop koffie in de hand kunt u vol enthousiasme door onze showroom wandelen en inspiratie opdoen. Tegelijkertijd zullen onze adviseurs u begeleiden bij de keuzes voor indeling, kleur, sanitair en tegels. Met deze elementen en adviezen maken we samen een gedetailleerde 3D-tekening, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw nieuwe badkamer.

3

Vakkundig offerte & gedetailleerde tekening

Na uw bezoek aan de showroom gaan onze experts aan de slag met het opstellen van de offerte. Binnen enkele dagen ontvangt u deze, samen met het gedetailleerde 3D-ontwerp Deze tekening sturen we ook naar onze aannemers, zodat zij precies weten wat er moet gebeuren en een totaalprijs kunnen opstellen voor de complete badkamerrenovatie.

4

Voordat uw project begint. Aanpassing nodig? 

Indien er in de tussentijd aanpassingen nodig zijn, is dat geen enkel probleem. Wij kunnen deze direct voor u aanpassen en doorvoeren. U kunt hiervoor een vervolgafspraak maken, waarbij we samen de gewenste aanpassingen kunnen doorlopen en bespreken.

5

Bestellen & levering

Als uw badkamerontwerp naar wens is en duidelijk op papier staat, rijst natuurlijk de vraag: binnen hoeveel dagen kunnen we leveren? Bij ons kunnen we 80% van de artikelen binnen 4 dagen leveren, dankzij onze snelle schakeling met leveranciers. Wij bestellen alle materialen bij de leverancier en verzamelen deze onder uw naam. Vervolgens plannen we een bezorgafspraak in om de artikelen bij u te bezorgen.

6

Installatie

Met onze technische tekeningen en nauwe samenwerking met de aannemers kan uw badkamer gerealiseerd worden. Het moment is aangebroken om uw nieuwe droombadkamer werkelijkheid te laten worden.

Openingstijden
  • Ma-Vr09:00 - 18:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00
  • ZondagGesloten
Telefoonnummer
0174 728 000
Stap in een wereld vol innovatieve, stijlvolle badkamers.
Afspraak inplannen