Tegels

Onze grote collectie wand- en vloertegels bestaat onder andere uit prachtig natuursteen zoals marmer, graniet en houtlook soorten. Ook voor mozaiek tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: voor iedere badkamer is er de perfecte tegel te vinden. U vindt binnen ons aanbod tegels in moderne, frisse kleuren alsmede prachtige naturel tinten: wij hebben het met zorg bij onze tegelfabrikant voor u uitgezocht. Kiest u voor een wand- of vloertegel met marmer look, natuursteen look of zelfs mozaïek? Het is maar net wat het beste bij uw nieuwe badkamer past. Één ding is zeker, de juiste tegels zijn van essentieel belang voor uw nieuwe badkamer. Badkamer tegels zijn namelijk de basis van de verdere inrichting.

Wandtegels
Wandtegels
Stel uw perfecte badkamer samen met de mooiste badkamer wandtegels. Ontdek ons ruime assortiment | Vandaag besteld, morgen in huis.
Bekijk Wandtegels
Keramisch parket
Keramisch parket
Bekijk Keramisch parket
Mozaïek tegels
Mozaïek tegels
Bekijk Mozaïek tegels
Populaire tegels
Populaire tegels
Bekijk Populaire tegels
Tegel Benodigdheden
Tegel Benodigdheden
Bekijk Tegel Benodigdheden

Materiaal en grootte

Het is dus van groot belang om alvast over de gewenste grootte en het materiaal van de tegels na te denken. U kunt hiermee uw geheel eigen look geven aan uw badkamer en bovendien kunt u met de grootte van de tegels ook het perspectief van uw ruimte veranderen. Heeft u er al beeld bij hoe het er ongeveer uit moet komen te zien? En in welke kleur en van welk materiaal de nieuwe tegels moeten zijn?

Persoonlijk advies

Wanneer u extra hulp wenst bij het maken van uw keuze staan we voor u klaar. Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij zullen u persoonlijk helpen en adviseren naar uw nieuwe droombadkamer. Door middel van een videoverbinding en een 3D programma realiseren wij uw badkamer. U krijgt hiervoor een unieke offerte. Het is belangrijk om u zich te laten informeren door een echte expert. Immers dient u jarenlang van uw nieuwe badkamer te kunnen genieten.

Service van badkamervoorjou.nl

Heeft u gevonden wat u zocht op deze pagina? Badkamervoorjou.nl zorgt ervoor dat u uw aanwinst zo snel mogelijk in huis heeft. Op onze webshop kunt u gebruikmaken van verschillende betaalmethodes, waaronder ook een optie om achteraf te betalen.

Let op: overgebleven tegels kunnen helaas niet retour.

Bij vragen zitten onze specialisten voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden. U kunt ons bereiken per live chat, telefoon 085 500 5000 of per email [email protected].