Brauer

Brauer Black Edition 3 standen handdouche Zwart mat

Adviesprijs €67,00
€56,00 incl. BTW
Uw voordeel: €11,00
Artikelcode: 5-S-011
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition 3 standen handdouche Mat Zwart

De Brauer Black 3 standen handdouche in mat zwart biedt kwaliteit en stijl voor jouw douche-ervaring. Met deze handdouche geniet je van een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor je badkamer.

Kwaliteit

De Brauer Black producten ondergaan het elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen en zeer goed hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Daarnaast zijn alle Brauer Black producten uitgerust met 'anti-vinger-afdruk' eigenschappen, waardoor vlekken en vingerafdrukken na aanraking worden geminimaliseerd.

Onderhoud

Om je zwarte handdouche in optimale conditie te houden, raden wij aan om het product na gebruik dagelijks af te drogen met een zachte doek en wekelijks te reinigen met zachte zeep. Vermijd het gebruik van chloor, reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, haarkleurmiddelen en sluierverwijderaars. Als je een waterontharder gebruikt, stel deze dan niet lager in dan 4dH. Houd er rekening mee dat het aanbrengen van een beschermlaag de matte kleur kan beïnvloeden en het product meer gaat glimmen. Gebruik geen autocommandantpoets of vergelijkbare producten.

Bij Brauer streven we naar hoogwaardige producten die lang meegaan en jouw badkamer een moderne uitstraling geven. Vertrouw op de kwaliteit en stijl van de Brauer Black Edition handdouche.