Een offerte voor jou speciaal op maat.

Wil je gericht advies over badkamers? Of wil je samen met een van onze professionele badkameradviseurs een ontwerp maken of de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer bespreken? Het kan ook zijn dat je het tijd vindt om die oude douchecabine te vervangen, maar niet precies weet wat de mogelijkheden zijn. Je bent dan van harte welkom in onze showroom voor inspiratie, advies en een gratis kop koffie. Wil je verzekerd zijn van professioneel advies én een ontwerp of offerte op maat gemaakt door één van onze gespecialiseerde adviseur vragen we je een afspraak te maken via de agenda.

 

Je kan ook bij ons terecht voor een online afspraak. Door middel van een videoverbinding kunnen onze adviseurs advies geven en maken wij een 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen en budget. Op basis van jouw wensen kunnen we op deze manier je droombadkamer tot leven laten komen. Zo zie je direct hoe jouw badkamer eruit komt te zien! Ook kunnen we je inspireren met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Tijdens het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, dat is wel zo fijn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je de aandacht verdient die nodig is om tot een goed advies, ontwerp of offerte te komen. Daarvoor nemen we dan ook graag de tijd.

 

Nieuwsgierig geworden? Of op zoek naar deskundig advies? Bel ons voor een afspraak en laat je vrijblijvend informeren door onze adviseurs.

Bel ons voor een afspraak: 0174-728 000