Maak van de ochtend en de avond een makkie met onze luxe dubbele wastafels! Bereid je voor op je werk of een avondje uit in stijl. Geniet van de extra ruimte, het gemak en de klasse die deze twee-in-één wonderen in elke badkamer brengen.

Je zult het heerlijk vinden om twee wastafels met een enkele afvoer naast elkaar te hebben, zodat jij en jouw partner zich tegelijkertijd kunnen klaar maken. Hierdoor hoeft een van jullie niet te wachten tot de ander klaar is met de wastafel. Geen ruzie meer over wie als eerste aan de beurt is! En met de extra ruimte is er genoeg plek voor al je badkamerbenodigdheden zoals zeep, tandpasta, make-up en meer.

Toon 1 - 24 van 34
Pagina 1 van 2

De verschillende maten dubbele wastafels

Als het gaat om dubbele wastafels, heb je tal van grootte opties. Verbouw of renoveer je jouw badkamer? Jij vindt een dubbele wastafel die aan jouw wensen voldoet. Kies uit verschillende maten die zeker in jouw ruimte passen. De afmetingen van dubbele wastafels variëren van 100 tot 160 cm breed en 35 tot 60 cm diep, afhankelijk van de stijl van de spoelbak.

Dubbele wastafel met onderkast

Het strakke ontwerp van deze dubbele wastafels met een onderkast zal zeker een aanvulling zijn op elke stijl in jouw badkamer. Of het nu modern of traditioneel is, dit type badkameropstelling zal er geweldig uitzien in elk huis. En met zijn duurzame constructie hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van één van jouw dubbele wastafels. Dit komt voornamelijk omdat de materialen van een hoogwaardige kwaliteit zijn!

Beschikbare materialen voor dubbele wastafel

Dubbele wastafels zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder porselein, polystone, kwarts, keramiek, solid surface en marmer. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen.

  • Porselein is een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen en chips. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
  • Polystone is een materiaal dat op steen lijkt, maar eigenlijk gemaakt is van een mengsel van steen en hars. Het is niet poreus en daarom bestand tegen vlekken en bacteriegroei.
  • Kwarts is een natuurlijk materiaal dat uiterst sterk en hittebestendig is.
  • Keramiek is een glad, hard materiaal dat ook splintervrij en gemakkelijk te reinigen is.
  • Solid surface wastafels zijn gemaakt van een kunstmatig materiaal dat kan worden aangepast aan elke vorm of grootte.
  • Marmer is een luxueus natuurlijk materiaal dat elegantie toevoegt aan elke badkamer.

Dubbele wastafel kopen bij Badkamervoorjou.nl

Klaar om die badkamer van jou te upgraden? Kijk niet verder dan Badkamervoorjou.nl voor de beste dubbele wastafels met stijlvolle en unieke ontwerpen! We hebben prijzen die je nergens anders zult vinden. Plus is jouw bestelling meer dan €100? Dan wordt de wastafel direct gratis en binnen één werkdag thuisbezorgd. Dus wacht niet en plaats een bestelling voor 14.00 uur! Geef je ruimte een facelift en geniet van jouw geüpgradede badkamer.

Voor overige vragen

Mocht je nog met vragen zitten of je wilt persoonlijk advies over de beste producten voor jouw badkamer, neem dan contact met ons op! Je kunt ons gemakkelijk per e-mail bereiken op [email protected]. Stuur ons een e-mail en een van onze specialisten zullen jou binnen 24 uur van een antwoord voorzien. Je kunt ons ook bellen op 085-500 5000 - wij hebben experts beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden tussen 9.00 uur en 18.00 uur. We zijn er ook voor je via de live chat op onze website - zoek naar het icoontje voor de 'Livechat' en begin het gesprek.