Een renovatie van de badkamer is een ideaal moment om een inbouw douchekraan te installeren. Dit biedt u verschillende voordelen, waaronder de afwerking. Het functionele deel wordt namelijk. zoals de naam al zegt, achter de tegels gemonteerd. Hierdoor heeft uw douche weinig uitstekende delen en is de afwerking van de ruimte extra strak. Ontdek ons aanbod op deze pagina!

Toon 1 - 24 van 173
Pagina 1 van 8

De inbouw douchekraan

Een inbouw douchekraan is een populaire keuze. In elke moderne badkamer is een dergelijke kraan op zijn plek. Het functionele deel wordt in de muur gemonteerd, waarna het achter de tegels wordt weggewerkt. U ziet dan geen stang meer, want het opbouwgedeelte is netjes weggewerkt in de muur. Daardoor zijn alleen de uitloop en de bedieningselementen zichtbaar. Verder vindt u de inbouwkraan in allerlei vormen zoals rechthoekig, rond en vierkant. Deze stemt u zo eenvoudig af met de rest van uw badkamer.

Styling van uw badkamer

Niet alleen het type kraan, maar ook het design, het materiaal en de kleur zijn belangrijk voor de sfeer en uitstraling van uw badkamer. In ons aanbod vindt u daarom inbouw douchekranen in verschillende varianten. Gaat u voor vierkant of rond? En dan in het koper, goud of chroom? De keuze is reuze.

Het is echter ook van belang om aan het praktische gemak te denken. Bijvoorbeeld als het gaat om de opties voor bediening van de inbouw douchekraan. Wat dat betreft komen wij eveneens aan uw verschillende wensen tegemoet. Bijvoorbeeld met inbouwkranen voor de douche die met een draaiknop zijn te bedienen. Draaiknoppen voorzien in optimaal praktisch gemak. Ook bieden we verschillende inbouw douchekranen met een hendel. Het is dus maar net wat u zelf het mooiste vindt!

Persoonlijk advies

Heeft u extra hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij zullen u persoonlijk helpen en adviseren naar uw nieuwe droombadkamer. Door middel van een videoverbinding en een 3D programma realiseren wij uw badkamer. U krijgt hiervoor een unieke offerte. Het is belangrijk om u zich te laten informeren door een echte expert. Immers dient u jarenlang van uw nieuwe badkamer te kunnen genieten.

Badkamervoorjou.nl

Heeft u gevonden wat u zocht op deze pagina? Badkamervoorjou.nl zorgt ervoor dat u uw aanwinst zo snel mogelijk in huis heeft. Op onze webshop kunt u gebruikmaken van verschillende betaalmethodes, waaronder ook een optie om achteraf te betalen.

Bij vragen zitten onze specialisten voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden. U kunt ons bereiken per live chat, telefoon 085 500 5000 of per email [email protected].