Helemaal tot rust komen in jouw eigen zitbad. Dat doe je met de zitbaden van Badkamervoorjou.nl! Met een zitbad voor volwassenen geniet jij ultiem van een heerlijk rustmoment. Daarnaast helpt een goed bad ook nog tegen lichamelijke kwaaltjes. Relaxen en herstellen, een ideale combinatie toch?

De laagsteprijsgarantie. Een comfortabel bad van Riho. Razendsnelle levering en een uitstekende service. Allemaal voordelen waar jij van profiteert wanneer je een zitbad aanschaft bij Badkamervoorjou.nl. Bekijk nu deze pagina voor het hele assortiment zitbaden.

Toon 1 - 21 van 21

Stukje kleiner, maar net zoveel comfort

Een zitbad lijkt op een ligbad, maar is net wat kleiner in formaat. Zo is het bad ideaal te gebruiken in een kleinere badkamer. Heb je niet veel ruimte beschikbaar, maar wil je meer dan een douche? Een zitbad is dan jouw oplossing! Het prijskaartje is lager, je hebt minder ruimte nodig, maar het comfort is net zo hoog!

Het vermindert stress

Een zitbad vermindert stress. Je lichaam komt namelijk helemaal tot rust. Het warme water creëert een gevoel van comfort en veiligheid. Dit helpt om jouw geest helemaal te laten ontspannen. Zo is een zitbad een heerlijke afsluiter van een lange werkdag of vermoeide week. Zet jouw favoriete muziek op en ontspan met alle opties die jouw bad heeft. Zeg maar gedag tegen de stress.

Veel lichamelijke voordelen

Naast de vermindering van stress heeft een zitbad ook nog andere lichamelijke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting van spierpijn en spanning. Ook zal je bloedsomloop verbeteren. Het warme water zorgt ervoor dat bloedvaten uitzetten en jij helemaal tot rust komt. Minimale inspanning, maximaal comfort.

Zitbad volwassenen van Riho

Een eigentijds zitbad met een verrassend en uniek design. Dat zijn baden van Riho. Topkwaliteit waar comfort op plek één staat. Met Riho heb jij een zitbad dat poriënvrij is en beschikt over een gladde afwerking. Doordat het bad uit acryl bestaat, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Een vochtige doek en sopje maakt jouw zitbad weer helemaal klaar voor de volgende dompelsessie. Zo schittert jouw bad iedere keer weer in de badkamer. Een blikvanger waar je trots op mag zijn.

Zitbad kopen bij Badkamervoorjou.nl

Op zoek naar ultieme ontspanning na een lange dag? Een zitbad van Badkamervoorjou.nl is de oplossing. De verschillende vormen en maten passen in ieder badkamerinterieur. Door het unieke design komt de hele uitstraling van jouw badkamer ook nog ten goede.

Plaats het bad in het online winkelwagentje en reken online veilig af. Liever achteraf betalen? Geen probleem! Met de laagsteprijsgarantie, de uitstekende service en topkwaliteit maak je bij Badkamervoorjou.nl altijd een goede keuze. Upgrade nu jouw badkamer met een uniek zitbad, profiteer van al onze voordelen en koop deze nu bij Badkamervoorjou.nl!

Vragen?

Wil je nog meer informatie ontvangen, voordat je tot aankoop overgaat? Neem dan gerust contact op met onze badkamerspecialisten. Iedere werkdag staan ze tussen 09:00 uur en 18:00 uur voor je klaar. Bel ons op 085–500 5000 of stuur een mail naar [email protected]. We helpen je graag met persoonlijk advies!