Toiletten

Het hangend toilet zien we het vaakst terug en is erg populair. Vaak wordt deze gecombineerd met een reservoir dat in de muur wordt verwerkt. Hierdoor oogt de badkamer strakker. Het toilet hangt door middel van een stevig frame aan de muur. Dit frame geeft ook ondersteuning aan het inbouwreservoir, het reservoir zorgt ervoor dat u het toilet kunt doorspoelen. Het grote voordeel van dit toilet is dat u gemakkelijk de vloer kunt schoonhouden. Echter zijn niet alle muren geschikt voor een hangend toilet, het vergt namelijk veel stevigheid van de muur.

Staand toilet

Naast het hangend toilet vindt u in ons aanbod ook het staande toilet. Dit toilet staat gewoon op de vloer. Doordat deze niet aan de wand bevestigd hoeft te worden oogt dit toilet steviger. Er zijn twee soorten staande toiletten: Het duoblok, waarbij het reservoir vast zit aan het toilet en het toilet met losse spoelbak, waarbij het reservoir in de muur verwerkt kan worden.

Toebehoren

Naast de toiletpotten kunt u bij badkamervoorjou.nl ook terecht voor het toebehoren. Hierboven hebben we het al enkele keren over het reservoir. Dit is onmisbaar bij uw toilet. Let hier dus goed op wanneer u online een toilet wilt bestellen. Naast het reservoir vindt u ook accessoires zoals borstelgarnituur, toiletborstels en toiletrol houders in ons aanbod.

Toilet bestellen bij badkamervoorjou.nl

Heeft u gevonden wat u zocht op deze pagina? Badkamervoorjou.nl zorgt ervoor dat u uw aanwinst zo snel mogelijk in huis heeft. Op onze webshop kunt u gebruikmaken van verschillende betaalmethodes, waaronder ook een optie om achteraf te betalen.

Het door u gekozen toilet is direct uit voorraad leverbaar. Door vandaag nog te bestellen bij badkamervoorjou.nl, ontvangt u uw bestelling morgen al aan huis. Daarnaast krijgt u bij een bestelling van €100 uw bestelling ook nog gratis bezorgd. Zo kunt u op zeer korte termijn het gekozen in uw badkamer installeren!

Heeft u nog vragen?

Onze collega’s bij badkamervoorjou.nl helpen u graag met vragen over uw nieuwe aanwinst. Heeft u vragen over één van onze toiletten? Neem gerust contact op met onze collega’s en wij helpen u direct bij het samenstellen van uw ideale badkamer. Zet uw vraag op de mail en verstuur deze naar [email protected]. Daarnaast kunt u ons ook persoonlijk telefonisch te woord staan via 085 500 5000 of per live chat onderaan de pagina. Zo weet u direct waar u aan toe bent!