Maak een afspraak bij Badkamer voor jou

Openingstijden

Ma-Vr
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Maak een afspraak bij Badkamer voor jou

Op zoek naar deskundige hulp om de badkamer van je dromen te realiseren? Wij staan klaar om je van begin tot eind te begeleiden en alles voor je te regelen. Je wordt hartelijk ontvangen met een heerlijke kop koffie of iets fris in onze showroom. Daar ontdek je een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Porcelanosa, Hotbath en The Mosaic Factory, naast vele andere vooraanstaande merken.

Tijdens je bezoek werkt een van onze adviseurs nauw met je samen om een ontwerp te maken dat volledig aansluit bij je smaak en wensen. Dit ontwerp wordt tot leven gebracht in een fotorealistische 3D-tekening, die op een groot scherm wordt getoond.

Vervolgens stellen we een gedetailleerde offerte voor je op, helemaal gebaseerd op je keuzes.

Begin vandaag nog met het realiseren van je ideale badkamer. Boek je afspraak en ontdek hoe eenvoudig het is om je droom badkamer werkelijkheid te laten worden.

Afspraak inplannen

Plan jouw afspraak

Toestemming
Wel
95%
Klanttevredenheid
 • Timo 9,4
  "Heel mooi & super service"
  Van begin tot eind was de service fantastisch. Onze wensen werden perfect vertaald in een prachtig ontwerp en de installatie was vlekkeloos. We zijn dolblij met onze nieuwe badkamer
 • Jacky 8.5
  ''Creativiteit met persoonlijke aandacht''
  Bij BadkamerVoorJou vonden we een zeldzame combinatie van creativiteit en persoonlijke aandacht die ons project naar een hoger niveau tilde. Het team luisterde echt naar onze ideeën en voegde daar hun unieke creatieve inzichten aan toe, wat resulteerde in
 • Henk 9
  ''Compleet gemak''
  Goede service & superhandig om alles van één plek te krijgen. Het maakte ons project makkelijker en zorgde ervoor dat onze nieuwe badkamer precies werd wat we wilden. Fijn om met zo'n betrouwbaar en creatief team te werken. We zijn super blij !
 • Natasja 8.7
  "Geweldige Service & Razendsnelle Levering"
  Voor onze badkamerrenovatie kozen we badkamervoorjou. Wat een goede keus! Hun service was uitstekend en alles werd veel sneller geleverd dan verwacht. We zijn enorm blij met het snelle en mooie resultaat
 • Charlotte 8
  Aanrader!
  Op aanraden van vrienden kozen we voor badkamervoorjou en wat een fantastische keuze was dat! De service was persoonlijk en professioneel, en alles was sneller klaar dan we dachten. Onze nieuwe badkamer is prachtig!
 • Irene 7.9
  "Toppers"
  We wilden onze badkamer snel en zonder gedoe vernieuwen. Het team dat ons hielp, werkte efficiënt en zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep.