Heb je al een prachtige wastafel uitgezocht, maar ben je nog op zoek naar een opbouw wastafelkraan om hierop te monteren? In het assortiment van Badkamervoorjou.nl vind je diverse soorten kranen voor jouw wastafel. Deze zijn gemaakt van het beste materiaal en de mooiste kleuren. Bekijk ons aanbod hieronder en vind jouw favoriete wastafelkraan om jouw badkamer helemaal af te maken.

Toon 1 - 24 van 457
Pagina 1 van 20

 

Een opbouw wastafelkraan met een uniek design

Het grote voordeel van een opbouw wastafelkraan is dat je deze makkelijk kunt monteren. Doordat je niet achter de wand hoeft te zijn en er zo bij kunt, is het niet nodig om te breken. Het plaatsen van een opbouw wastafelkraan is daarom goedkoper en eenvoudiger. Ook is eventuele lekkage hierdoor makkelijk te verhelpen. Badkamervoorjou.nl heeft wastafelkranen met diverse eigenschappen opgenomen in het assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende keuzemogelijkheden afwegen:

  • Eén of twee draaiknoppen. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen om de waterbediening van jouw opbouw wastafelkraan met één of twee draaiknoppen te bedienen. Indien je voor een waterkraan kiest met één draaiknop, bepaal je de warmte van het water aan de hand van een mengkraan. 
  • De draaiknop bovenop de kraan of aan de zijkant. Indien je kiest voor één draaiknop, heb je ook de keuze uit het bedieningspaneel bovenop de kraan of aan de zijkant van de kraan. Het is net waar de voorkeur naar uitgaat. 
  • Wel of geen waterontharder. Als mooie extra beschikken enkele wastafelkranen uit ons assortiment over een waterontharder. Zo wordt al het water uit de kraan ontdaan van kalk en houd je zacht water over. Op deze manier voorkom je kalkaanslag op en om de kraan.  

 

Diverse hoogten

Door een standaard opbouw wastafelkraan boven de wasbak te installeren, kan het zijn dat je minder ruimte op de wasbak hebt dan als je voor een inbouw wastafel kiest. Om meer ruimte te creëren, is een designkraan met hoge uitloop geschikt. Hierdoor heb je meer ruimte boven de wasbak om de handen of het haar te wassen. Om te voorkomen dat het water opspat en tot kalkaanslag leidt, kan een waterontharder een geweldige uitweg bieden.

Kleurrijke series

Dat een opbouw wastafelkraan niet alleen functioneel hoeft te zijn, bewijzen de kranen in ons assortiment wel. De kranen zijn verkrijgbaar in diverse kleurrijke series. Van mat zwart tot geborsteld koper en gepolijst messing. Met keuze uit ons brede aanbod vind je gegarandeerd een bijpassende opbouw wastafelkraan bij jouw badkamermeubilair.

Opbouw wastafelkraan kopen bij Badkamervoorjou.nl

De producten in onze webshop zijn gemaakt van het mooiste en beste materiaal. Zo weet je zeker dat je bent voorzien van een prachtige opbouw wastafelkraan van de hoogste kwaliteit. Bij aankoop van de kraan geldt een garantie van 10 jaar. Ben je toch niet helemaal tevreden over jouw aankoop of is er helaas iets kapot gegaan? Dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst de producten nog retour melden. Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Bij verdere vragen over het bestellen van een opbouw wastafelkraan of over het bestelproces kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan jou graag te woord en proberen je zo goed mogelijk te helpen met jouw vraag.