HotBath

HotBath Cobber Wastafelmengkraan 2 gats Geborsteld Nikkel CB023GN

Adviesprijs €450,00
€375,00 incl. BTW
Uw voordeel: €75,00
Artikelcode: CB023GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Wastafelmengkraan 2 gats Geborsteld Nikkel CB023GN

Subtiele warmte en ambachtelijke uitstraling

De HotBath Cobber Wastafelmengkraan in de kleur Geborsteld Nikkel (GN) straalt een subtiele warmte uit die vergelijkbaar is met roestvrij staal. Deze prachtige kraan heeft een handmatig aangebrachte geborstelde afwerking, wat bijdraagt aan zijn ambachtelijke uitstraling. Of je nu een minimalistische omgeving hebt of een ruimte met rijke details, deze kraan komt in elke setting tot zijn recht.

Een veelzijdige kraan voor elke omgeving

Met de keuze voor de HotBath Cobber Wastafelmengkraan in geborsteld nikkel haal je een veelzijdige kraan in huis. Deze luxueuze kraan past zich als een kameleon aan zijn omgeving aan. Of je nu een moderne, strakke badkamer hebt of juist een klassieke, traditionele stijl, deze kraan past zich moeiteloos aan en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Een investering in kwaliteit en stijl

Met de HotBath Cobber Wastafelmengkraan investeer je niet alleen in kwaliteit, maar ook in stijl. De kraan is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Dankzij het hoogwaardige materiaal en de geborstelde nikkel afwerking is de kraan duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast geeft het luxueuze ontwerp met de subtiele warme gloed een extra dimensie aan je badkamerinterieur.