Een kwartronde douchecabine is kenmerkend door zijn afgeronde design. Meestal heb je toegang vanuit de hoek. Dit is perfect om de ruimte in je badkamer efficiënt te gebruiken. Deze opstelling zorgt voor extra loopruimte, waardoor het een ruimtebesparende optie is. Om je badkamerstijl compleet te maken zijn er zijn diverse stijlen, profielen en groottes beschikbaar.

Ontdek de ideale kwartronde douchecabine voor jouw badkamer op Badkamervoorjou.nl. Geniet van onze hoogwaardige douchecabines met gegarandeerde kwaliteit. Profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering. Je kan jouw douchecabine al binnen twee werkdagen in huis hebben. Bekijk ons uitgebreide assortiment douches en vind vandaag nog de perfecte match voor jouw badkamer.

Toon 1 - 19 van 19

Diverse afwerkingen voor kwartronde douchecabines: van zwart tot zilver

Kwartronde douchecabines hebben over het algemeen dezelfde structuur. Het verschil zit aanzienlijk in het materiaal en de afwerking. Daardoor past de ene cabine beter in jouw badkamer dan de andere. Voor een modern ingerichte badkamer kun je het beste kiezen voor een cabine met een chrome of zwarte afwerking. Zwarte afwerkingen zorgen voor een stoer en luxueus gevoel. Chrome afwerkingen geeft juist de ruimte een kalme en heldere look.

Welke afmeting past het best bij jouw badkamer

Bij het kiezen van een kwartronde douchecabine moet je op letten op de maat. Deze hangt af van jouw badkamerruimte. Kleine badkamer? Een model van 80 cm is ideaal deze biedt genoeg doucheruimte en neemt weinig plaats in. Voor een middelgrote badkamer kies je een cabine van 90 cm. Meer ruimte? Ga voor de 100 cm brede cabine.

Veiligheidsglas

Een cruciaal aspect van douchecabines is het type deur dat toegang biedt. Voor onze kwartronde modellen bieden we opties zoals draai- of schuifdeuren. Bij veel van onze cabines kunnen de draaideuren zowel naar binnen als buiten openen. Onze kwartronde cabines zijn altijd uitgerust met veiligheidsglas. Dit glas is sterker en breekt veilig in kleine, ronde stukjes zonder scherpe randen.

Je kunt kiezen tussen veiligheidsglas met een dikte van 6 mm of 8 mm. Bovendien zijn veel van de cabines behandeld met een anti-kalk coating, ook bekend als Nano-Coating. Deze coating voorkomt kalkaanslag en maakt het schoonmaken van het glas makkelijker.

Een kwartronde douchecabine kopen bij Badkamervoorjou.nl

Ontdek jouw perfecte kwartronde douchecabine binnen onze uitgebreide collectie. Duik in de diversiteit van stijlen en functionaliteiten. Allemaal ontworpen om jouw badkamer te transformeren tot een ruimte van gemak en stijl. Onze kwartronde douchecabines zijn niet enkel functioneel. Ze verhogen ook de stijl van je badkamer. Dus, ben je klaar voor een frisse uitstraling?

Vragen?

Zit je met vragen over de aankoop van een kwartronde douchecabine? Geen probleem! Ons team van experts staat klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Voor spoedadvies, bel ons op 0174-728 000. Een e-mail naar [email protected] sturen kan ook. Binnen 24 uur ontvang je van ons een antwoord!