Bezig met het renoveren of verbouwen van uw badkamer? In een nieuwe badkamer mag een bad thermostaatkraan niet ontbreken. Ontdek het aanbod van populaire merken als HotBath, JEE-O, Xenz en Regn bij badkamervoorjou.nl.

Toon 1 - 24 van 199
Pagina 1 van 9

Bad thermostaatkraan

Met een thermostaatkraan kunt u snel en eenvoudig vooraf de gewenste temperatuur van het water instellen. Het is niet meer nodig om lang te zoeken naar de juiste temperatuur, selecteer simpelweg de exacte temperatuur op de greep en de bad thermostaatkraan doet de rest. Hierdoor hoeft u niet langer zelf te mengen. Wel zo handig!

Temperatuurbegrenzer

Bad thermostaatkranen zijn begrensd. Dit betekent dat u niet bang hoeft te zijn voor onmenselijke temperaturen doordat u tegen de hendel stoot. Door de begrenzing moet u eerst een knop inhouden alvorens de kraan op een hogere temperatuur ingesteld kan worden. Zo voorkomt u ook dat kinderen met de knop spelen en zich hierdoor verbranden. Dit maakt de thermostaatkranen bad niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig!

Alle soorten en maten

Met een ruim aanbod aan thermostaatkranen, wilt u natuurlijk de beste keuze maken. Kranen kunnen de finishing touch zijn van uw badkamer. Daarom vindt u in ons aanbod kranen in verschillende uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een thermostaatkraan bad voor een moderne of juist een industriële badkamer, bij ons heeft u ruime keuze. Wij bieden kranen aan in geborsteld nikkel, chroom of mat zwart met een vierkante of ronde vorm. Hierdoor bieden wij voor ieder wat wils!

De voordelen van thermostaatkranen bad

  • Comfort: het grootste voordeel is misschien wel dat u nooit meer zelf aan de knoppen hoeft te draaien om de perfecte temperatuur te mengen. Het koude en warme water wordt met een thermostaatkraan bad gemengd op de exacte temperatuur die u wenst.
  • Veiligheid: de begrenzing om de bad thermostaatkraan zorgt ervoor dat u niet per ongeluk voorbij de 38 graden kunt draaien. Wel zo veilig voor u en uw kinderen.
  • Waterbesparing: doordat het badwater wordt gemengd op uw gewenste temperatuur gaan er geen liters water meer verloren bij het zoeken naar de gewenste watertemperatuur. Zo bespaart u water zonder dat u het doorhebt.

Badkamervoorjou.nl

Heeft u gevonden wat u zocht? Badkamervoorjou.nl zorgt ervoor dat u uw aanwinst zo snel mogelijk in huis heeft. Op onze webshop kunt u gebruikmaken van verschillende betaalmethodes, waaronder ook een optie om achteraf te betalen.

Heeft u hulp nodig? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden. U kunt ons bereiken per live chat, telefoon 085 500 5000 of per email [email protected].