Brauer

Brauer Black Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche rond 3 standen - mat zwart

Adviesprijs €845,00
€704,00 incl. BTW
Uw voordeel: €141,00
Artikelcode: 5-S-041-2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 gladde knoppen - handdouche rond 3 standen - mat zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe thermostatische opbouw badkraan met glijstang is een topper uit de Brauer Black Edition serie. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop, een glijstangset en een handdouche met drie standen. In combinatie met andere zwarte elementen van Brauer creëer je een badkamer in jouw eigen stijl!

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Black Edition vrijstaande badkraan heeft een glijstang van 70 cm. De kraan is voorzien van twee knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw badkraan is erg modern.

Energievriendelijk

De Brauer Black Edition kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig activeren van de boiler, circulatiepomp of cv-ketel. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan het milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Edition producten ondergaan een speciaal elektroforese proces. Hierdoor hecht de mat zwarte kleur zeer goed aan het metaal en is de gekleurde laag gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Daarnaast zijn de Brauer Black Edition producten minder vatbaar voor vet, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn.

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Zwart mat
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar