In een badkamer is veiligheid essentieel. Vooral in de douche, waar gladde vloeren een valrisico kunnen vormen. Gelukkig zijn er veiligheidsmatten die speciaal zijn ontworpen om dit risico te verminderen. Deze matten bieden niet alleen grip en stabiliteit, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan je badkamer. Op deze pagina bespreken we alles wat je moet weten over veiligheidsmatten voor in de badkamer.

Op Badkamervoorjou.nl geniet je van talloze voordelen. Ons uitgebreide aanbod aan veiligheidsmatten komt met snelle levering. We bieden een selectie van topmerken, allemaal beschikbaar tegen gegarandeerd de laagste prijzen. Ontdek nu ons complete assortiment veiligheidsmatten op deze pagina!

Toon 1 - 5 van 5

Waarom veiligheidsmatten?

Veiligheidsmatten zijn ontworpen om slip- en valincidenten te voorkomen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals rubber, PVC of siliconen, met reliëfoppervlakken die extra grip bieden. Zelfs als ze nat zijn! Deze matten zijn perfect voor mensen van alle leeftijden. Vooral voor ouderen, kinderen en mensen met mobiliteitsproblemen.

Waar te plaatsen?

Veiligheidsmatten kunnen op verschillende plaatsen in de badkamer worden geplaatst voor maximale veiligheid;

  • Douche: Plaats een veiligheidsmat in de douche om uitglijden te voorkomen tijdens het douchen.
  • Bad: Leg een mat in het bad om stabiliteit te bieden bij het in- en uitstappen en tijdens het baden.
  • Vloer: Ook op de vloer buiten de douche of het bad kunnen veiligheidsmatten worden geplaatst om extra grip te bieden.

Aanschaf en onderhoud

Bij het kopen van veiligheidsmatten is het belangrijk om te letten op de maat en vorm die het beste bij jouw badkamer passen. Zorg er ook voor dat de mat goed past en stevig op zijn plaats blijft liggen.

Het onderhoud van veiligheidsmatten is eenvoudig. Reinig ze regelmatig met water en milde zeep om ze vrij te houden van vuil en zeepresten. Laat ze vervolgens goed drogen om schimmelvorming te voorkomen.

Veiligheidsmatten kopen bij Badkamervoorjou.nl

Heb je een veiligheidsmat uitgekozen die aan al je eisen voldoet? Fantastisch! Op onze website kun je gemakkelijk je bestelling plaatsen. Voeg de veiligheidsmat toe aan je winkelmandje en voltooi je aankoop veilig online. Voorkeur voor betaling na ontvangst? Bij ons is dat geen enkel probleem!

Bestel je voor 14:00 uur, dan ontvang je je aankoop al de volgende werkdag. Dankzij onze uitgebreide voorraad die een snelle levering mogelijk maakt. En voor bestellingen boven de €100,- verzenden we je bestelling gratis. Geniet van onze voordelige aanbiedingen en maak je badkamer veiliger met een nieuwe veiligheidsmat van Badkamervoorjou.nl!

Vragen?

Zoek je meer details voordat je besluit een veiligheidsmat te kopen? Ons team van badkamerexperts staat klaar om je te ondersteunen! Elke werkdag van 09:00 uur tot 18:00 uur kun je ons bereiken. Bel ons op 0174-728 000 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een deskundig advies krijgt.