IDEAL

Met iDEAL kan je veilig en gemakkelijk jouw onlineaankopen afrekenen. Je rekent af in jouw eigen vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

  • iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk.
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  • Controle en overzicht op de betaling.
  • De betaling wordt direct ontvangen, waardoor een bestelling sneller wordt verwerkt.

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van jouw bestelling bij Badkamervoorjou.nl kan je kiezen voor iDEAL. Selecteer dan iDEAL als betaalmethode en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en Badkamervoorjou.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald

Rembours (+€20,00)

Badkamervoorjou.nl maakt gebruik van een bezorgdienst die garant staat voor een juiste levering van jouw artikelen. Je betaalt bij rembours rechtstreeks aan de transporteur of postbode op het moment dat de bestelling bij je thuis wordt bezorgd. Je kunt dit zowel contant doen als via de pin, let op, contant kan je niet meer dan €3000,- betalen, de rest kan via de pin. Bij levering onder rembours betaal je altijd 20 euro administratiekosten naast de standaard verzendkosten.

Vooruitbetaling

Je kunt ervoor kiezen om de kosten van bestelde artikelen vooraf over te maken. Dit is handig wanneer je geen gebruik maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. Wanneer wij jouw betaling volledig hebben ontvangen, beginnen wij met de verwerking van de bestelling. Wanneer je kiest om jouw bestelling te betalen middels ‘vooraf overmaken’ wordt jouw bestelling vanaf een bedrag van 100 euro GRATIS in Nederland bij jou thuis bezorgd (speciaal transport is uitgesloten van gratis verzending).

Creditcard

Je kunt via onze website met zowel VISA, Mastercard als Maestro betalen. Na het invullen van jouw creditcardgegevens vindt er een autorisatie plaats waarna de betaling wordt verwerkt.

Voor betalingen per creditcard hanteren wij geen toeslag op jouw bestelling. Vanaf €100,- wordt jouw bestelling gratis verzonden (speciaal transport is uitgesloten van gratis verzending).

PayPal (alleen via mailbestelling)

PayPal is een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke, veilige manier om onlineaankopen te betalen. De reden dat het gebruik hiervan zo veilig is, is dat je je geld bij oplichting altijd terugkrijgt. Een zekerheid die je vaak bij andere betaalmethodes niet hebt. Ook is het niet meer nodig om persoonlijke gegevens (naam, bankrekeningnummer) met vreemden te delen. Dankzij PayPal kun je eenvoudig grenzeloos en in alle valuta’s geld overmaken. PayPal rekent dit automatisch voor je om.

Pin/Contant

Bestellingen in de showroom of online bestellingen waarbij je hebt gekozen om jouw bestelling af te halen in onze showroom kunnen ter plaatse per Pin of contant worden afgerekend, let er op dat we geen biljetten van €200,- en €500,- accepteren.

Factuur

Bij jouw bestelling ontvang je per mail van ons de bijbehorende factuur. Dit is tevens jouw garantiebewijs. Wanneer je geen factuur hebt ontvangen, neem je contact op met de klantenservice voor een kopie van de factuur.