De Terrazzo tegels zijn terug van weggeweest. Deze prachtige autentieke tegelsoort is bekend uit de Art Deco tijd waar de hallen gevuld werden met beton en kleine marmerstukjes. Terrazzo tegels zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals licht grijs, donker grijs, wit, antraciet of een combinatie van verschillende kleuren. Ontdek uw favoriet tussen ons assortiment hierbeneden.

Toon 1 - 24 van 97
Medley terrazzo Cream 60x60 rett
EnergieKer
€49,95 per m2
Medley terrazzo White 60x60 rett
EnergieKer
€49,95 per m2
Medley terrazzo Leaf 60x60 rett
EnergieKer
€49,95 per m2
Medley terrazzo White 60x120 rett
EnergieKer
€69,95 per m2
Medley terrazzo Cream 120x120 rett
EnergieKer
€84,95 per m2
Medley terrazzo Leaf 60x120 rett
EnergieKer
€69,95 per m2
Medley terrazzo Cream 60x120 rett
EnergieKer
€69,95 per m2
Medley terrazzo Sugar 60x60 rett
EnergieKer
€49,95 per m2
Medley terrazzo Leaf 120x120 rett
EnergieKer
€84,95 per m2
Medley terrazzo White 120x120 rett
EnergieKer
€84,95 per m2
Pagina 1 van 5

Terrazzo tegels badkamer

Terrazzo tegels zijn keramische tegels met een decoratief uiterlijk. Deze tegels passen hierdoor perfect thuis in een jaren ‘60 woning. Creëer een prachtige, authentieke sfeer in iedere ruimte door het betegelen van de vloer, de wand of zelfs beide. Onze Terrazzo tegels komen in iedere ruimte tot hun recht. Doordat Terrazzo tegels zijn gemaakt van keramiek zijn deze tegels sterk, tijdloos en onderhoudsvriendelijk.

Terrazzo tegels zijn zowel geschikt voor de vloer als voor de wand. Hiermee kun je mooie combinaties maken in je badkamer of toilet. Voor iedere badkamer of toilet is er een geschikte Terrazzo tegel. Of je nu houdt van een kleurrijke badkamer of een badkamer met wit als basis. Natuurlijk is het ook mogelijk om een Terrazzo tegel te combineren met een egale tegel. Dit zorgt ervoor dat de ruimte wat rustiger oogt. Tot slot zijn deze Terrazzo tegels ook te combineren met vloerverwarming, wel zo fijn in de badkamer!

Granito of Terrazzo tegels

Terrazzo tegels staan ook bekend onder de naam Granito. Er is geen verschil in beide afwerkingen. Er wordt soms gedacht dat Terrazzo tegels en granito tegels verschillen van elkaar, maar dit is dus niet het geval. Beide tegels zijn hebben hetzelfde decoratieve uiterlijk.

Persoonlijk advies

Meer hulp nodig bij het maken van keuzes? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij zullen u persoonlijk helpen en adviseren naar uw nieuwe droom badkamer. Door middel van een video verbinding en een 3D programma realiseren wij uw badkamer. U krijgt hiervoor een unieke offerte. Het is belangrijk om u zich te laten informeren door een echte expert. Immers dient u jarenlang van uw nieuwe vloertegels te kunnen genieten.

Onze service

Gevonden wat u zocht op deze pagina? Badkamervoorjou.nl zorgt ervoor dat u uw aanwinst zo snel mogelijk in huis heeft. Op onze webshop kunt u gebruikmaken van verschillen betaalmethodes, waaronder ook een optie om achteraf te betalen.

Let op: uw overgebleven tegels kunnen helaas niet retour.

Bij vragen zitten onze specialisten voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden. U kunt ons bereiken per live chat, telefoon 085 500 5000 of per email [email protected].