• Lorem ipsum


Badkamervoorjou.nl is een jong en dynamische webshop met een frisse en transparante kijk op de tegel en sanitairmarkt. De webshop is niet zomaar ontstaan, maar gecreëerd door drie professionals met decennia ervaring in de tegel en sanitairbranche.
Door de jarenlange ervaring hebben wij een assortiment samengesteld die aansluit op de hedendaagse badkamer- en tegel trends en welke elke dag nog wordt uitgebreid.
Het assortiment welke wordt aangeboden bestaat uit hoogwaardige A- merken, maar ook minder bekende merken, maar wel met een absolute kwaliteitsgarantie.
Het volledige assortiment van Porcelanosa, wereldwijd de meest bekende en meest kwalitatieve
tegelmerk, is te vinden in onze webshop.
Wanneer u vragen over producten of een badkamerindeling hebt, dan staat er een volledig team van adviseurs voor u klaar. Tevens is het mogelijk een volledige 3D tekening van uw badkamer te maken, dat hoort bij badkamervoojou.nl nu ook tot de mogelijkheden!
Kwaliteit, snelle leveringen, ruim assortiment, eerlijkheid, helderheid en persoonlijke service zijn trefwoorden welke bij badkamervoorjou.nl hoog in het vaandel staan!

Badkamervoorjou.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur Sinds 22-09-2022 is badkamervoorjou.nl door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat badkamervoorjou.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van badkamervoorjou.nl onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij badkamervoorjou.nl te kopen.