Over ons
Over ons
Over ons

Wie zijn wij?

Gedreven door passie en expertise, is Badkamervoorjou.nl jouw toegangspoort tot de wereld van tegels en sanitair. Ons team, bestaande uit drie doorgewinterde professionals, heeft een dynamische webshop opgezet die dagelijks wordt vernieuwd en verfijnd.

Wat bieden we?

  • Assortiment: Van gerenommeerde A-merken tot minder bekende pareltjes, allemaal met kwaliteitsgarantie. Daarnaast zijn we trots op het feit dat het complete aanbod van Porcelanosa, een top tegelmerk, bij ons te vinden is.
  • Persoonlijk advies: Heb je vragen of twijfels over een product of badkamerindeling? Ons team staat voor je klaar. Plus, maak van de kans gebruik om een gedetailleerde 3D-tekening van je badkamer te krijgen.
  • Snelle leveringen: Wij streven ernaar om het door jouw bestelde pakketje zo snel mogelijk te leveren
  • Breed assortiment: Van moderne tot klassieke stijlen, we hebben iets voor elke smaak en behoefte.
  • Eerlijkheid & transparantie: Geen verborgen kosten of kleine lettertjes; wat je ziet is wat je krijgt.
  • Klantgerichte service: Jouw tevredenheid is onze topprioriteit. We staan altijd klaar om je te ondersteunen, van oriëntatie tot na de aankoop.

Webwinkelkeur

Betrouwbaarheid verzekerd: Met onze keuring en aansluiting bij WebwinkelKeur weet je dat je in veilige handen bent bij elke aankoop.

We zijn niet alleen gepassioneerd over sanitair, maar ook over het waarborgen van jouw vertrouwen. Daarom zijn we met trots aangesloten bij WebwinkelKeur sinds 22-09-2022. Dit keurmerk, dat strenge e-commerce regels volgt, bevestigt onze toewijd

Over ons
Over ons
Over ons