Is jouw huidige spiegel kapot en wil je de ruimte in jouw badkamer optisch vergroten met een prachtige spiegel? Kijk dan eens in ons assortiment met rechthoekige spiegels. Naast dat rechthoekige spiegels erg handig zijn om je even op te frissen, geven ze een decoratief en strak effect aan jouw badkamer. De spiegels worden vaak aan de muur in de badkamer bevestigd, maar kunnen bijvoorbeeld ook boven de eetkamertafel of gang worden opgehangen. Met keuze uit verschillende groottes, vormen en frames vind jouw favoriete rechthoekige spiegels in ons assortiment. Benieuwd geworden naar ons aanbod? Je vindt het op deze pagina.

Toon 1 - 24 van 224
Pagina 1 van 10

Rechthoekige spiegels voor jouw badkamer

Ben je op zoek naar een decoratieve spiegel, maar weet je niet goed welke vorm bij de rest van het interieur past? Dan zit je met een rechthoekige spiegel altijd goed! Rechthoekige spiegels passen namelijk bij veel verschillende decorstijlen, van modern tot traditioneel en rustiek. Deze spiegels zijn een stijlvolle en decoratieve toevoeging voor de kamer. Ook gaan alle rechthoekige spiegels goed samen met andere wanddecoraties. Zo wordt de lege plek aan de muur op decoratieve wijze opgevuld. Door de spiegel op horizontale wijze op te hangen, wordt de ruimte in de kamer optisch vergroot. Wil je liever ruimte besparen of volledig zicht hebben? Bevestig de rechthoekige spiegel dan verticaal aan de muur.

Rechthoekige spiegels met moderne functies

Dat spiegels alleen een spiegelende functie hebben, is verleden tijd. Het grotendeel van onze rechthoekige spiegels is voorzien van de nieuwste technieken. Om het zicht te verbeteren, hebben wij bijvoorbeeld spiegels met verlichting. Andere verlichtingsarmaturen zijn hierdoor overbodig, waardoor je op energiekosten bespaart. Het aanbrengen van make-up of het stylen van jouw haar gaat met spiegelverlichting nu nog eenvoudiger. Daarnaast brengt de verlichting van rechthoekige spiegels een vleugje luxe en verfijning toe aan de kamer. Zo zet je een uitnodigende sfeer neer.

Naast de spiegelverlichting zijn enkele rechthoekige spiegels ook voorzien van verwarming. Dit geeft een heerlijke warmte. Daarnaast heeft het ook andere voordelen. Een verwarmde spiegel voorkomt dat er lelijke strepen of druppels op het oppervlak van de spiegel ontstaan. Jouw spiegel ziet er hierdoor schoner en glanzender uit, waardoor het gezichtsveld verbetert. Daarnaast hoef je na het douchen de condens van het water niet meer met een trekker of handdoek droog te maken. Een verwarmde rechthoekige spiegel kan dat zelf.

Rechthoekige spiegels van Badkamervoorjou.nl

Winkelen bij Badkamervoorjou.nl heeft veel voordelen. Allereerst heb je keuze uit een breed assortiment met rechthoekige spiegels met moderne functies. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kunnen op diverse manieren worden bevestigd en kunnen zowel zonder als met gekleurde frames worden besteld. Dit allemaal tegen de scherpste prijs! Wil je nog verder op kosten besparen? Bij bestellingen vanaf €100,- profiteer je ook van een gratis bezorging. Wij leveren jouw aankoop op het door jou uitgekozen afleveradres. Heb je jouw favoriete spiegel in rechthoekige vorm gevonden? Doe hem in jouw winkelwagen en ga over tot betaling. Heb je toch nog vragen over de keuze van jouw rechthoekige spiegels? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of stel jouw vraag in onze livechat. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op 085-500 5000.