De kokende waterkraan, beter bekend als de Quooker, is een echte alles-in-1 kraan. De uitvinding is een waardevolle aanvulling op het gebruiksgemak in de keuken. Zo beschik je met een kokende waterkraan over warm, koud en kokend water. Wachten op kokend water is verleden tijd. Daarnaast is een kokend waterkraan heel voordelig. Zo bespaar je met de Quooker hoge water- en energiekosten. Inmiddels worden er wereldwijd meer dan 100.000 Quookers per jaar verkocht. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen kokende waterkraan bij Badkamervoorjou.nl.

Toon 1 - 24 van 306
Pagina 1 van 13

Hoe werkt een duurzame kokende waterkraan?

Het Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir voor 100 °C kokend water. Het reservoir wordt met aansluit op de waterleiding onder het aanrecht bevestigd. Afhankelijk van de grootte het reservoir, ben je direct voorzien van kokend water. Zo bestaat een PRO3-reservoir uit 3 liter kokend water. Doordat het waterreservoir en de kraanuitloop goed geïsoleerd zijn, heb je slechts 10 watt nodig om het water op temperatuur te houden.

In tegenstelling tot een waterkoker, tap je met een kokend waterkraan de exacte hoeveelheid water die je nodig hebt. Hierdoor voorkom je dat de rest van het gekookte water weer afkoelt en opnieuw aan de kook moet worden gebracht. Zo voorkom je waterverspilling en bespaar je ook enorm op hoge energiekosten. Het combi-reservoir is gewaardeerd met energielabel A. Een echte aanwinst op gebied van duurzaamheid en gebruiksgemak. 

Kokend waterkraan en veiligheid 

Is kokend water direct uit de kraan wel veilig? Ja, dat is het zeker. Vanwege de beveiligde bedieningsknop is de Quooker de meest veilige keuze voor ieder huishouden. Om kokend water te krijgen, dien je eerst twee keer de knop in te drukken en vervolgens te draaien. Deze druk-draai-bediening voorkomt dat jouw kinderen per ongeluk de kokende waterkraan opendraaien en zich aan het hete water branden. Immers zie je de gloeiende lichtring oplichten als de Quooker actief is. Ook zul je jezelf minder snel aan de kokend waterstraal branden, omdat de waterstraal uit kleine druppeltjes bestaat. Dat is een groot verschil met de massieve plens van een waterkoker wanneer deze omvalt. Een Quooker kraan kan immers niet omvallen.

Een kokend waterkraan kopen bij Badkamervoorjou.nl

Kies je ervoor om jouw kokende waterkraan bij Badkamervoorjou.nl te bestellen? Dan profiteer je van diverse voordelen. Zo heb je met de scherpe prijs van onze Quooker recht op een gratis bezorging. Door jouw bestelling voor 14:00 uur te plaatsen, wordt deze de volgende werkdag op jouw afleveradres geleverd. De betaling van jouw producten verloopt op geheel veilige wijze. Zo heb je de optie om jouw bestelling achteraf te betalen. Bekijk jouw producten thuis even rustig na en betaal jouw bestelling binnen de 14 dagen bedenktijd. Ervaar onze uitmuntende service zelf.

Contact

Heb je vragen over de aankoop van uw kokend waterkraan of over andere keukenkranen uit ons assortiment? Onze collega’s staan jou graag per live chat te woord. Ook kunt je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 085 500 5000. Stel je jouw vraag liever via de mail? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Dan proberen wij deze zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.