Quooker

Quooker Nordic Square Twintaps met COMBI en CUBE reservoir Chroom

€2.649,99 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Nordic Square Twintaps met COMBI en CUBE reservoir chroom

Met de Quooker Nordic Square Twintaps met COMBI en CUBE reservoir chroom haal je een complete set in huis waarmee je in een handomdraai kokend, warm en koud water uit de kraan kunt tappen. De set bestaat uit een keukenkraan en een losse Quooker-kraan voor kokend water. Zo kun je met zekerheid en gemak kokend water tappen zonder dat je je kunt vergissen.

Quooker CUBE

De Quooker CUBE brengt nog meer plezier en gemak in de keuken. Het biedt de mogelijkheid om bruisend water te tappen met een druk en een draai van de kraan. Het bespaart niet alleen tijd en ruimte, maar maakt ook het gebruik van plastic flessen overbodig. De CUBE is voorzien van een filter dat bacteriën uit het water zuivert. Zo kun je niet alleen genieten van bruisend water, maar ook bijdragen aan een beter milieu en geld besparen.

Quooker COMBI reservoir

Het Quooker COMBI reservoir levert niet alleen kokend water, maar ook warm water. Het is de meest zuinige warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken dankzij de hoogvacuümisolatie. Het stand-by verbruik is slechts 5 cent per dag en het reservoir levert maar liefst 7 liter kokend water en 27 liter warm water. De afmetingen van het reservoir zijn 47 cm in hoogte, 20 cm in diepte en 20 cm in breedte. Het reservoir is aangesloten op de koudwaterleiding en heeft energielabel A.

Quooker collectie

De Quooker collectie bestaat uit drie soorten reservoirs:

  • de COMBI+
  • de PRO3-VAQ
  • de COMBI

Welk reservoir het meest geschikt is voor jouw situatie hangt af van de aanwezigheid van een keukenboiler en de wachttijd op warm water. Kies voor de PRO3-VAQ als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water. Kies voor de COMBI als er alleen een koud waterleiding naar de keuken loopt of als je momenteel gebruik maakt van een keukenboiler. Kies voor de COMBI+ als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en je lang moet wachten op warm water.