Quooker

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir & Cube reservoir RVS

€2.079,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Quooker Fusion square kokendwaterkraan opbouw uitloop draaibaar met Pro3 reservoir Cube reservoir RVS:

Met de Quooker Fusion square kokendwaterkraan heb je altijd direct kokend water bij de hand. Het bijbehorende Pro3 reservoir heeft een inhoud van 3 liter en levert alleen kokend water. Het reservoir is extreem zuinig en compact dankzij de hoogvacuümisolatie en het warmtestralingsscherm. Het stand-by verbruik is slechts 5 eurocent per dag. De afmetingen van het reservoir zijn: hoogte 40cm, diepte 15cm en breedte 15cm. Het heeft een aansluitwaarde van 1600W.

Quooker CUBE:

De Quooker CUBE zorgt voor bruisend water en is een handige toevoeging aan je keuken. Het bespaart tijd, ruimte en plastic flessen zijn niet meer nodig. Het apparaat is veilig in gebruik en heeft een lichtring die van kleur verandert om aan te geven welk type water eruit komt. Door eenmaal te drukken en te draaien krijg je bruisend water en door de draaiknop iets langer vast te houden komt er gefilterd water uit. Kokend water tappen in plaats van bruisend water is niet mogelijk. De Quooker CUBE wordt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst en heeft een filter dat het water zuivert. Het Hollow Fiber filter zorgt ervoor dat aanwezige bacteriën uit het water gefilterd worden.

Geniet van bruisend water en bespaar:

Met de Quooker CUBE bespaar je geld en draag je bij aan het milieu. Het drinken van bruisend water uit je Quooker is goedkoper dan het kopen van waterflessen in de winkel. De kosten voor vier CO2-cilinders die nodig zijn om bruisend water te krijgen uit je Quooker zijn ‚60. Deze cilinders zijn goed voor 240 liter bruisend water, wat neerkomt op ‚0,25 per liter. Gefilterd water kost ‚0,03 per liter. Als je thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinkt en een liter mineraalwater kost ‚0,50, dan bespaar je meer dan ‚200 per jaar.

Quooker kokendwater reservoirs:

Naast de Quooker Fusion square kokendwaterkraan zijn er nog twee andere reservoirs beschikbaar, namelijk de COMBI+ en de COMBI. De PRO3-VAQ is geschikt voor wie alleen direct kokend water nodig heeft. De COMBI is geschikt als er alleen een koud waterleiding naar de keuken loopt en/of als er momenteel gebruik gemaakt wordt van een keukenboiler. De COMBI+ is geschikt als er zowel een koud als warm waterleiding naar de keuken loopt en er lang gewacht moet worden op warm water. Alle reservoirs zijn voorzien van hoogvacuümisolatie wat zorgt voor een zeer efficiënt en compact apparaat. Het stand-by verbruik is slechts 5 eurocent per dag. Het PRO3-VAQ reservoir levert alleen kokend water (3 liter 100°C) en is net zo zuinig als de COMBI en COMBI+ reservoir. De COMBI levert direct kokend en warm water, terwijl de COMBI+ naast kokend water ook warm water levert totdat het warmwater uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt. Kies het reservoir dat het beste bij jouw situatie past en geniet van direct kokend water, zonder te hoeven wachten en zonder extra energiekosten.