Wil je je badkamer een unieke touch geven? Overweeg dan een vijfhoekige douchecabine. Deze cabines, bekend om hun diamantachtige vorm, concentreren twee hoeken op één punt. De andere drie hoeken creëren een toegang. Ze worden altijd in een hoek gemonteerd. Hun vorm, gebruiksgemak en capaciteit om ruimte te besparen zijn vergelijkbaar met die van kwartronde cabines.

Vind de perfecte vijfhoekige douchecabine voor je badkamer bij Badkamervoorjou.nl. Ervaar de superioriteit van onze topkwaliteit douchecabines, allemaal met kwaliteitsgarantie. Geniet van de meest concurrerende prijzen en een snelle levering. Ontvang je nieuwe douchecabine binnen twee werkdagen. Duik in ons brede aanbod en selecteer de ideale vijfhoekige cabine die jouw badkamer compleet maakt.

Toon 1 - 13 van 13

Een aanbod van de meest gerenommeerde merken

Ontdek ons assortiment van vijfhoekige douchecabines, met opties van toonaangevende merken;

Kies uit deze vertrouwde merken en geef je badkamer een stijlvolle update.

Welke maat douchecabine is ideaal voor mij?

Onze bestverkochte douchecabine is het model van 90x90 cm. Voor wie iets ruimers wenst, bieden we ook de maat 100x100 cm aan. Ben je echter op zoek naar een compacter design? Overweeg dan onze vierkante douchecabines, die een soepelere vorm hebben. Voor degenen die de voorkeur geven aan een ruimere douchecabine, kan een rechthoekig model de oplossing bieden. Onze rechthoekige douchecabines, met een breedte van 140 cm bieden zelfs plaats aan twee regendouches!

Voordelen van een vijfhoekige douchecabine

  • Onderscheidend design,
  • Ideaal voor compacte badkamers,
  • Optimaal voor plaatsing in hoeken,
  • Overstijgt de functionaliteit van douchegordijnen,
  • Uitgerust met stevig veiligheidsglas,
  • Behandeld met een unieke coating tegen kalk en vuil.

Veiligheidsglas in iedere vijfhoekige douchecabine

Elke douchecabine in ons assortiment is vervaardigd van veiligheidsglas. De voornaamste kenmerk van veiligheidsglas is dat het bij breuk uiteenvalt in kleine deeltjes. En dat in tegenstelling tot de scherpe scherven van standaardglas. Hierdoor wordt het risico op snijwonden aanzienlijk verkleind.

Een vijfhoekige douchecabine kopen bij Badkamervoorjou.nl

Duik in onze veelzijdige collectie vijfhoekige douchecabines. Blader gemakkelijk door ons online aanbod. Ontdek onze brede selectie met vlotte bezorgopties. Selecteer de vijfhoekige douchecabine die aansluit bij jouw stijl. Plaats hem in je mandje. Ervaar zorgeloos online betalen. Laat je meeslepen door onze diverse reeks. Ontdek jouw ideale vijfhoekige douchecabine op Badkamervoorjou.nl!

Vragen?

Overweeg je een vijfhoekige douchecabine te kopen en zoek je professioneel advies? Onze badkamerexperts helpen je graag verder. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Bel ons op 0174-728 000 of mail naar [email protected]. Wij assisteren je met plezier bij het kiezen van de ideale vijfhoekige douchecabine voor jouw ruimte.