Solidline

Solidline Aura Quinta vijfhoek - 100 - Chroom

€908,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura Quinta vijfhoekige douchecabine - Elegantie en functionaliteit

Kenmerken en Voordelen

  • Vijfhoekig design: De Aura Quinta douchecabine heeft een unieke vijfhoekige vorm die direct een modern en stijlvol tintje toevoegt aan elke badkamer.
  • Helder glas: Het 8 mm dikke heldere glas biedt niet alleen een strak uiterlijk, maar zorgt ook voor een ruimtelijk gevoel in de douchecabine.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor vuil en kalkaanslag minder snel hechten. Hierdoor is het reinigen van de douchecabine een fluitje van een cent.
  • Duurzaamheid: Met hoogwaardige materialen en solide constructie is de Aura Quinta douchecabine ontworpen om lang mee te gaan. Geniet jarenlang van een stijlvolle en functionele douchecabine.
  • Ruimtebesparend: Dankzij het compacte vijfhoekige ontwerp past de douchecabine perfect in kleinere badkamers, zonder concessies te doen aan de douche-ervaring.

Gebruikerservaring

Ervaar de ultieme ontspanning en verfrissing met de Aura Quinta vijfhoekige douchecabine. Stap binnen in de ruime cabine en laat stress en zorgen wegspoelen terwijl het warme water over u heen stroomt.

Het heldere glas creëert een gevoel van openheid en laat natuurlijk licht de douchecabine binnenstromen, waardoor een kalmerende en verkwikkende sfeer ontstaat. Het vijfhoekige design voegt een moderne, artistieke touch toe aan uw badkamer, waardoor het een ware eyecatcher wordt.

De Aura Quinta douchecabine is ontworpen voor uw gemak. Met de NANO coating blijft het glas langer schoon en is het onderhoud eenvoudig. Geniet van een moeiteloze douche-ervaring zonder u zorgen te hoeven maken over hardnekkige vlekken of kalkaanslag.

Of uw badkamer nu groot of klein is, de compacte vijfhoekige vorm van deze douchecabine past perfect in elke hoek. Maak optimaal gebruik van uw ruimte, zonder concessies te doen aan stijl of comfort.

Met de Aura Quinta vijfhoekige douchecabine wordt uw dagelijkse douche-ervaring getransformeerd tot een luxe en verfrissende beleving. U verdient het om te genieten van de beste kwaliteit en design in uw badkamer.