Solidline

Solidline Aura front draaideur - 140 - Mat Zwart

€865,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura Black Edition Douchecabine met Draaideur - De Perfecte Badkamer Upgrade

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Aura Black Edition Douchecabine met draaideur. Dit elegante ontwerp transformeert je badkamer in een ruimte van rust en luxe, en biedt tegelijkertijd een moderne uitstraling en superieure kwaliteit.

Stijlvolle Uitstraling en Duurzame Veiligheid

De matte zwarte kleur en het strakke ontwerp van de Aura Black Edition Douchecabine zorgen voor een luxueuze uitstraling die indruk maakt. Gemaakt van 8 mm gehard veiligheidsglas en voorzien van een NANO coating, biedt het maximale veiligheid en eenvoudig onderhoud voor dagelijks gebruik.

Ultiem Gebruiksgemak en Ruimtebesparend Design

  • De draaideur opent en sluit soepel dankzij het hoogwaardige scharniermechanisme, aangepast aan jouw voorkeur voor links- of rechtsdraaiende deuren.
  • De magneetsluiting van de deur voorkomt lekkages, voor een droge en veilige badkamervloer.
  • Met de afmetingen van 140*200 cm is deze douchecabine ideaal voor elke badkamergrootte, zonder in te boeten op comfort.
  • Een gedetailleerde montagehandleiding en alle benodigde materialen worden meegeleverd, voor een snelle en eenvoudige installatie.

Ervaar dagelijks het gevoel van wellness en comfort met de Aura Black Edition Douchecabine. Of het nu is om de dag fris te beginnen of om te ontspannen na een lange dag, deze douchecabine biedt de ideale omgeving om tot rust te komen.

Het ruimtebesparende ontwerp is perfect voor kleinere badkamers, terwijl het stevige scharniermechanisme zorgt voor een geruisloze deurwerking. De magneetsluiting en de NANO coating verzekeren dat je douchecabine er altijd onberispelijk uitziet.

Voeg stijl, comfort en gebruiksgemak toe aan je badkamer met de Aura Black Edition Douchecabine met draaideur. Bestel nu en maak van je badkamer een echte blikvanger!