Tegels kunnen natuurlijk met geen mogelijkheid ontbreken in uw badkamer. Met al dat water in deze ruimte kan het een gladde bedoeling worden. Om te voorkomen dat u uitglijdt kunt u in de badkamer kiezen voor antislip tegels. Denkt u hierbij aan een saaie tegel? Ontdek dan onderstaand assortiment en u ontdekt het tegendeel.

Toon 1 - 24 van 36
Pagina 1 van 2

Verschillende anti slip tegels

Anti slip tegels met reliëf kunnen naast praktisch ook erg stijlvol zijn. Ons assortiment antislip tegels is zeer ruim. Voor iedere badkamer is er de perfecte tegel te vinden. Binnen ons aanbod vindt u tegels van het gerenommeerde merk Porcelanosa. Dit merkt blinkt met hun anti slip tegels uit in kwaliteit! U vindt binnen ons aanbod tegels in moderne, frisse kleuren alsmede prachtige naturel tinten: wij hebben het met zorg bij onze tegelfabrikant voor u uitgezocht. Kiest u voor een anti slip tegel met marmer look, natuursteen look of houtlook? Het is maar net wat het beste bij uw nieuwe badkamer past. Één ding is zeker, antislip badkamertegels zijn van essentieel belang voor een veilige badkamer.

Geen slipgevaar

Antisliptegels voor de badkamervloer kunt u herkennen aan het reliëf. Door de stroeve structuur van de antislip tegel wordt deze in combinatie met water niet glad. Dat is natuurlijk wel zo prettig in de badkamer. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Onze anti slip tegels vallen onder de categorie keramische tegels en zijn geschikt voor zowel vloer- als wand. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Persoonlijk advies

Heeft u extra hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij zullen u persoonlijk helpen en adviseren naar uw nieuwe droombadkamer. Door middel van een videoverbinding en een 3D programma realiseren wij uw badkamer. U krijgt hiervoor een unieke offerte. Het is belangrijk om u zich te laten informeren door een echte expert. Immers dient u jarenlang van uw nieuwe badkamer te kunnen genieten.

Badkamervoorjou.nl

Heeft u op gevonden wat u zocht op deze pagina? Badkamervoorjou.nl zorgt ervoor dat u uw aanwinst zo snel mogelijk in huis heeft. Op onze webshop kunt u gebruikmaken van verschillende betaalmethodes, waaronder ook een optie om achteraf te betalen.

Let op: overgebleven tegels kunnen helaas niet retour.

Bij vragen zitten onze specialisten voor u klaar om al uw vragen direct te beantwoorden. U kunt ons bereiken per live chat, telefoon 085 500 5000 of per email [email protected].