Ben je bezig met het renoveren of verbouwen van jouw badkamer en kies je voor een wastafel? Bij de keuze voor een wastafel komt ook de keuze voor een kraan kijken. En deze keuze is belangrijker dan je wellicht zelf denkt. Bij badkamervoorjou.nl vindt je veel verschillende soorten kranen. Bekijk hier ons assortiment inbouwkranen voor de wastafel en bestel de juiste kraan gemakkelijk en snel online.

Toon 1 - 24 van 527
Pagina 1 van 22

Stijlvolle designs

Bij Badkamervoorjou.nl vinden we dat een inbouwkraan niet alleen functioneel hoeft te zijn. Het design van de kraan is als je het ons vraagt ook niet geheel onbelangrijk. Daarom vindt je in ons aanbod producten van gerenommeerde merken als Xenz, JEE-O, Regn en Hotbath. Deze inbouw wastafelkranen complimenteren jouw badkamer door hun mooie design. Zo zorg je voor een mooi totaalplaatje in jouw badkamer. Binnen ons aanbod heb je een aantal keuzemogelijkheden:

  • Eén greep of twee grepen. Voor de bediening van de inbouw wastafelkraan is er een keuze voor één greep of hendel of voor tweegreepsbediening. Wat vindt je het meest comfortabel? De keuze is reuze.
  • Met of zonder achterplaat. Verschillende modellen hebben een achterplaat die de uitloop met de bedieningsknoppen aan elkaar verbindt. Het is een kwestie van smaak of je dit wel of niet mooi vindt.
  • Elk model is anders. Bedenk voor het kiezen van jouw nieuwe inbouw wastafelkraan welke stijl en welk model het beste past in jouw badkamer. Allereerst moet de kraan natuurlijk bij de wastafel passen. Hierdoor heb je een ruime keuze in verschillende designs en kleurmogelijkheden. Daarnaast is het goed om de uitloop van de kraan op te meten, zodat het water netjes in de wastafel valt zonder onnodig gespetter.

 

Hoogte inbouwkraan wastafel

Wanneer je jouw nieuwe inbouwkraan boven de wastafel gaat monteren, is het belangrijk om deze op de juiste hoogte te hangen. Over het algemeen hangt een inbouwkraan op een hoogte van 90 tot 105 cm, maar de precieze hoogte is afhankelijk de hoogte van het badmeubel, de lengte van de uitloop en de plaats van het afvoergat. Hoe langer de uitloop, hoe verder de waterstraal komt. Zorg ervoor dat het water uit de kraan rondom de afvoerplug terecht komt, zodat het water niet weg spettert. Heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste hoogte? Onze specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen direct te beantwoorden. Je kunt ons bereiken per live chat, telefoon 0174 728 000 of per email [email protected].

Badkamervoorjou.nl

Heb je gevonden wat je zocht? Badkamervoorjou.nl zorgt ervoor dat je jouw aanwinst zo snel mogelijk in huis hebt. Op onze webshop kan je gebruikmaken van verschillende betaalmethodes, waaronder ook een optie om achteraf te betalen.