HotBath

HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan - 25cm uitloop - Geborsteld Messing PVD

Adviesprijs €395,00
€336,00 incl. BTW
Uw voordeel: €59,00
Artikelcode: CB005EXT25BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan - 25cm - Geborsteld Messing PVD

Ontdek de kwaliteit van HotBath Cobber

HotBath staat bekend om zijn hoogwaardige sanitairproducten. Met de Cobber inbouw wastafelkraan haal je een stuk vakmanschap in huis. Deze Nederlandse producent heeft zijn programma specifiek ontwikkeld om aan de vraag van de markt te voldoen. De productie vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

De unieke systemen van HotBath zorgen ervoor dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Bovendien geniet je van 5 jaar garantie op de producten (met uitzondering van de elektronische onderdelen, waarvoor 2 jaar garantie geldt). HotBath producten zijn exclusief verkrijgbaar bij erkende sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Houd de tijdloze schoonheid in handen

Met de geborsteld messing PVD finish (BBP) hoef je nooit afscheid te nemen van de matte uitstraling waar je voor valt. Deze duurzame keuze beschermt de kraan tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen, waardoor hij er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Het geborsteld messing PVD is een coating die de tand des tijds probleemloos doorstaat en zijn schoonheid behoudt. Kies voor deze finish en geniet van een kraan die zijn glans behoudt, hoeveel water je er ook door laat stromen.

Kleur: Geborsteld Messing (BBP)

De HotBath Cobber inbouw wastafelkraan is uitgevoerd in een prachtige geborsteld messing (BBP) kleur. Deze unieke afwerking geeft de kraan een matte uitstraling die tijdloos is. Het geborsteld messing PVD materiaal zorgt ervoor dat de kraan bestand is tegen slijtage en er altijd als nieuw uitziet.