Gaat u de badkamer, keuken of wc-ruimte renoveren en hierbij ook de waterleiding aanpassen of aanleggen? Bij ons vindt u verschillende hoekstopkranen die u tussen de leidingen kunt plaatsen. Een hoekstopkraan maakt het mogelijk om leidingen of reservoirs met water tijdelijk af te sluiten, als er bijvoorbeeld onderhoud of een reparatie verricht moet worden. Dit heeft als voordeel dat u voor uw klus niet de hoofdkraan hoeft dicht te draaien en het waterleidingstelsel hoeft niet helemaal leeg te lopen voor je aan de slag gaat. Een hoekstopkraan zorgt voor gemak!

Toon 1 - 24 van 68
Pagina 1 van 3

Hoekstopkraan: onmisbaar bij uw badkamerrenovatie

Met hoekstopkranen kunt u de watertoevoer plaatselijk afsluiten. Dat kan heel praktisch zijn wanneer bijvoorbeeld een kraan gerepareerd of vervangen moet worden. Wanneer u onder elke wastafel een hoekstopkraan laat monteren, kunt u overal in huis ongehinderd water blijven tappen of doorspoelen. Hoekstopkranen zijn daarom noodzakelijk in het geval van een verbouwing of renovatie, bijvoorbeeld van uw badkamer of douchecabine. Met hoekstopkranen kunt u ook straalsterkte regelen. Het regelen van de straalsterkte kan goed van pas komen als u een fontein heeft.

Verschillende kleuren en designs

Wordt uw hoekstopkraan in het zicht gemonteerd? Wellicht geeft u dan ook om hoe de hoekstopkraan eruitziet. Gelukkig vindt u binnen ons assortiment hoekstopkranen in verschillende kleuren en designs. Zo is er ook altijd een hoekstopkraan te vinden die aansluit bij uw interieur. Een standaard hoekstopkraan is chroomkleurig, maar een strakke zwarte, gouden of chique koperkleur behoren ook tot de mogelijkheden. Ook bieden we verschillende designs hoekstopkranen. Zo is er keuze in hoekstopkranen met bijvoorbeeld een ronde greep. Gaat u liever voor een strak en modern design? Dan is de Hotbath hoekstopkraan met vierkante greep wellicht wat voor u.

Hoekstopkraan vervangen

Lekt uw hoekstopkraan? Vaak kunt u deze zelf eenvoudig vervangen. Meestal zit de hoekstopkraan namelijk niet vast aan de leidingen onder uw wastafel en kunt u deze zelf losschroeven. Als de hoekstopkraan wel vast is gesoldeerd, kost het meer moeite om zelf de kraan te vervangen. Als u niet weet wat u precies moet doen, is het raadzaam om advies te vragen. U wilt immers niet uw wastafel of kraan beschadigen.

Hoekstopkraan kopen

Heeft u gevonden wat u zocht? Badkamervoorjou.nl zorgt ervoor dat u uw aanwinst zo snel mogelijk in huis heeft. Op onze webshop kunt u gebruikmaken van verschillende betaalmethodes, waaronder ook een optie om achteraf te betalen.

Ps. Bent u niet bijster handig? Dan adviseren wij u om een monteur in te huren die de montage verricht. Dit voorkomt de nodige ongelukken. Indien de hoekstopkraan toch niet aan uw eisen voldoet, dan mag u de kraan terugsturen. U ontvangt het gehele aankoopbedrag dan van ons terug!