Hangtoiletten zijn steeds meer in trek. En dat is logisch, want ze bieden een strakke, moderne look. Plus, ze zijn makkelijker schoon te houden dan staande toiletten. Dankzij de ruimte onder de pot veeg je de vloer zo schoon. Bij Badkamervoorjou.nl vind je een breed scala aan hangtoiletten. Beschikbaar in allerlei maten en kleuren. Zo is er altijd een hangtoilet dat perfect bij jou past!

Bij Badkamervoorjou.nl is het vinden van het ideale hangtoilet eenvoudiger dan ooit. Dankzij onze gebruiksvriendelijke site en deskundige ondersteuning geniet je van een vloeiende aankoopervaring. We zijn toegewijd aan het leveren van alleen de beste producten en service van topniveau. Verken vandaag nog ons breed assortiment aan hangtoiletten op Badkamervoorjou.nl.

Toon 1 - 24 van 235
Pagina 1 van 10

Innovatie in design

Hangtoiletten zijn ontworpen om zwevend boven de vloer te worden gemonteerd. Het creëert direct een gevoel van ruimte in elke badkamer. Dit minimalistische ontwerp past perfect in de stijl van moderne en hedendaagse badkamers. De verborgen waterreservoirs en leidingen dragen bij aan een strakke en ononderbroken uitstraling. Dit maakt het een favoriete keuze onder interieurontwerpers.

Kies de perfecte kleur voor jouw hangtoilet

De kleur van je wandtoilet bepaalt sterk hoe het eruitziet. Wit is populair, maar er zijn nu ook veel andere opties. Een zwarte hangtoilet trekt bijvoorbeeld de aandacht en staat mooi in een industriële badkamer. Als zwart te donker is en wit te gewoon, kun je kiezen voor een grijze. We bieden ook hangtoiletten in mat wit en zwart aan! Bedenk wel dat matte toiletten een speciale coating hebben. Die maakt dat ze wat meer zorg nodig hebben. Vuil blijft makkelijker hangen op een matte afwerking, dus zo'n toilet moet je vaker schoonmaken.

Verbeterde hygiëne en onderhoud

Een van de grootste voordelen van hangtoiletten is de vereenvoudiging van het schoonmaakproces. Het ontbreken van een voetstuk op de grond elimineert moeilijk bereikbare plekken. Hierdoor is de vloer rondom het toilet gemakkelijk te reinigen is. Dit draagt enorm bij aan de algehele hygiëne van de badkamer.

Waterbesparing en efficiëntie

Veel hangtoiletten zijn uitgerust met dual-flush technologie. Hierdoor kunnen gebruikers kiezen tussen een volledige of gedeeltelijke spoeling. Dit draagt bij aan waterbesparing en maakt van hangtoiletten een milieuvriendelijke keuze. Het efficiënte gebruik van water past perfect in de trend van duurzaam wonen

Comfort en toegankelijkheid

Bij het plaatsen kun je hangtoiletten hoger of lager zetten. Dit maakt ze comfortabel voor iedere gebruiker. Ze zijn daardoor ook makkelijk te gebruiken voor ouderen en mensen die minder goed kunnen bewegen. Zo is het toilet toegankelijk voor iedereen.

Een hangtoilet kopen bij Badkamervoorjou.nl

Duik in onze brede selectie van hangtoiletten op Badkamervoorjou.nl. Ontdek diverse designs en innovaties die je badkamer zowel comfort als een moderne look geven. Onze hangtoiletten zijn niet alleen functioneel, maar versterken ook de sfeer van je badruimte. Dus, klaar voor een upgrade?

Vragen?

Bij Badkamervoorjou.nl helpen we je graag bij het bestellen van een hangtoilet. Onze ervaren badkamerspecialisten zijn altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op via live chat. Bel naar 0174-728 000. Of stuur een e-mail naar [email protected]. Ons doel is om topklasse klantenservice te leveren en al je vragen over hangtoiletten te beantwoorden.