HotBath

HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan - 25cm uitloop - Geborsteld nikkel

Adviesprijs €358,80
€299,00 incl. BTW
Uw voordeel: €59,80
Artikelcode: CB005EXT25GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan - 25cm - Geborsteld nikkel

Een hoogwaardige kraan van Nederlandse producent HotBath

De HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan is een kwalitatief hoogwaardig sanitairproduct van Nederlandse producent HotBath. Deze kraan is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de exacte behoeften van de markt. De productie vindt plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Daarom biedt HotBath een garantietermijn van 5 jaar voor alle producten, behalve de elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van HotBath en geniet van jarenlang plezier en gemak met deze inbouw wastafelkraan.

Een luxueuze uitstraling met geborsteld nikkel

De HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan in de kleur Geborsteld Nikkel (GN) geeft jouw badkamer een luxueuze uitstraling. Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft van nature een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Deze kraan past perfect in zowel een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details. Geborsteld nikkel is een veelzijdige kleur die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving. Met deze kraan haal je niet alleen een stijlvol element in huis, maar ook een duurzaam en functioneel product dat een waardevolle aanvulling biedt aan jouw badkamerinterieur.

Alleen verkrijgbaar bij geselecteerde sanitair speciaalzaken

Om ervoor te zorgen dat je de beste service en expertise krijgt bij het aanschaffen en installeren van jouw HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan, zijn alle producten uitsluitend verkrijgbaar via geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Deze speciaalzaken zijn gespecialiseerd in sanitair en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al jouw vragen.

Kies voor kwaliteit, stijl en comfort met de HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan in de kleur Geborsteld Nikkel. Haal dit luxueuze sanitairproduct in huis en geniet van een badkamerbeleving zoals nooit tevoren!