HotBath

HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan - 25cm uitloop - Geborsteld Koper PVD

Adviesprijs €474,00
€395,00 incl. BTW
Uw voordeel: €79,00
Artikelcode: CB005EXT25BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan - 25cm - Geborsteld Koper PVD

HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan - 25cm - Geborsteld Koper PVD

De HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan CB005EXT25 is nu verkrijgbaar bij Badkamervoorjou. Als exclusieve aanbieder van HotBath, bieden wij het complete assortiment van dit hoogwaardige merk.

Ontdek de HotBath Cobber inbouw Wastafelkraan

Deze HotBath Cobber CB005-25 inbouw wastafelmengkraan is een echte blikvanger voor elke badkamer. Gemaakt van hoogwaardig messing, biedt deze kraan duurzaamheid en een verfijnde uitstraling.

Dankzij het flexibele 3+3 inbouwsysteem van HotBath, kun je de kraan aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Plaats de hendel links, rechts of boven de uitloop, de keuze is aan jou.

HotBath: Nederlandse topkwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Alle producten van HotBath worden geproduceerd in Italië, waar de beste specialisten ter wereld zich bevinden.

Maak kennis met het unieke assortiment van HotBath en ontdek de voordelen. De producten zijn duurzaam, energiebesparend en garanderen een optimale gebruikerservaring. Met een garantie van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) kun je met een gerust hart genieten van je aankoop.

Geborsteld Koper PVD: Duurzaamheid en stijl

Deze wastafelkraan in Geborsteld Koper PVD is dé keuze voor wie op zoek is naar een unieke uitstraling en duurzaamheid. De PVD-coating zorgt voor een verouderde look die jarenlang mooi blijft, zonder te verkleuren of te slijten.

Deze krachtige finish is bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring, waardoor de kraan er altijd als nieuw uitziet. Creëer een luxe, sfeervolle en moderne badkamer met deze prachtige wastafelkraan in Geborsteld Koper PVD.