Solidline

Solidline Front draaideur - 120 - Geborsteld Goud

€962,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met draaideur - BYT Edition

Creëer een luxe en stijlvolle badkamer met de BYT Edition Douchecabine met draaideur. Deze douchecabine is speciaal ontworpen om een moderne uitstraling te geven aan elke badkamer. Met zijn elegante design en hoogwaardige materialen is dit de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar functionaliteit en esthetiek.

Kenmerken en Voordelen

  • Luxe uitstraling: De geborstelde gouden afwerking geeft deze douchecabine een luxe uitstraling die je badkamer naar een hoger niveau tilt.
  • Helder glas: Het gebruik van helder glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat het licht vrij doorstromen, waardoor je badkamer een frisse en open uitstraling krijgt.
  • Duurzaamheid: Het 8 mm dikke glas zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, waardoor je jarenlang kunt genieten van deze douchecabine.
  • Eenvoudige installatie: Met het draaideur ontwerp is deze douchecabine eenvoudig te installeren in elke gewenste hoek van je badkamer.
  • Privacy: Dankzij het heldere glas kun je genieten van een open en ruimtelijk gevoel, terwijl je toch voldoende privacy behoudt.

Gebruikerservaring

Stap de wereld van ontspanning binnen met de BYT Edition Douchecabine met draaideur. Deze douchecabine is niet alleen een functioneel element in je badkamer, maar ook een stijlvolle toevoeging die elke dag een glimlach op je gezicht zal toveren. Dankzij de draaideur kun je gemakkelijk in en uit stappen, terwijl de ruime afmetingen je voldoende bewegingsruimte bieden. Of je nu een verfrissende ochtenddouche neemt of tot rust komt na een lange dag, deze douchecabine biedt je een luxe en comfortabele ervaring.

Met een NANO coating behandeling op het glas is deze douchecabine eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Dankzij deze coating blijven er geen water- of kalkvlekken achter, waardoor je douchecabine er altijd als nieuw uitziet. Bovendien beschermt de coating het glas tegen krassen en vlekken, zodat je langdurig van de prachtige uitstraling kunt genieten.

De BYT Edition Douchecabine met draaideur is de perfecte keuze voor zowel kleine als grote badkamers. Dankzij het slimme ontwerp past deze douchecabine gemakkelijk in elke ruimte en creëert het een gevoel van luxe en comfort. Upgrade je badkamer met deze prachtige douchecabine en geniet elke dag van een ultieme douche-ervaring.