Solidline

Solidline Aura front draaideur - 92 - Chroom

€610,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Stijlvolle Aura Douchecabine met Draaideur - Creëer Buitengewone Douchemomenten

Kenmerken en Voordelen:

  • Premium Kwaliteit: Deze douchecabine is vervaardigd met vakmanschap en hoogwaardige materialen om langdurige duurzaamheid te garanderen.
  • Glashelder Genot: Geniet van een kristalhelder uitzicht dankzij het 8 mm dikke heldere glas, dat het licht prachtig laat binnenstromen en een ruimtelijk gevoel creëert.
  • Strak en Stijlvol Ontwerp: Met zijn chroomkleurige afwerking zorgt deze douchecabine voor een moderne uitstraling in elke badkamer, terwijl de draaideur een vleugje elegantie toevoegt.
  • Perfecte Afmetingen: Met een royale afmeting van 90*200 cm biedt deze douchecabine voldoende ruimte om comfortabel te douchen, waardoor u optimaal kunt genieten van uw douchemomenten.
  • Eenvoudige Reiniging: Dankzij de NANO Coating op het glas houdt u het oppervlak moeiteloos schoon. Waterdruppels en zeepresten hebben geen kans om zich te hechten, waardoor u kostbare tijd bespaart.

Verbeter Uw Badkamerervaring:

Met de Aura Douchecabine met draaideur brengt u een vleugje luxe en comfort in uw badkamer. Niet alleen biedt deze cabine u de privacy die u wenst tijdens het douchen, maar hij voegt ook een eigentijdse uitstraling toe aan uw badkamerinterieur.

De ruime afmeting en het glasheldere 8 mm dikke glas creëren een gevoel van ruimtelijkheid, waardoor uw douche-ervaring nog aangenamer wordt. Stap binnen en laat de stress van de dag van u afglijden terwijl het warme water uw huid streelt.

De draaideur voegt niet alleen een elegant vleugje toe, maar zorgt er ook voor dat u gemakkelijk in en uit de douchecabine kunt stappen zonder ruimte in uw badkamer te verspillen.

De Aura Douchecabine met draaideur is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een praktische keuze. De NANO Coating op het glas zorgt voor moeiteloos onderhoud en reiniging, waardoor u meer tijd heeft om van uw ontspannende douches te genieten zonder gedoe.

Voeg vandaag nog de Aura Douchecabine met draaideur toe aan uw badkamer en ervaar het ultieme comfort, stijl en luxe.