Solidline

Solidline Aura Quinta vijfhoek - 90 - Mat Zwart

€943,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura Quinta vijfhoek 90*90 cm - Matt Black

Deze vijfhoekige douchecabine in de Aura Quinta serie is een must-have voor elke moderne badkamer. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige kwaliteit creëert deze douchecabine een luxueuze en stijlvolle sfeer in uw badkamer. De combinatie van mat zwart en helder glas geeft een eigentijdse uitstraling, terwijl de duurzame materialen ervoor zorgen dat deze douchecabine lang meegaat.

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol ontwerp: Het vijfhoekige ontwerp van deze douchecabine maakt het een unieke toevoeging aan uw badkamer. Het geeft een moderne en chique uitstraling aan de ruimte.
  • Hoogwaardige materialen: Deze douchecabine is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en lang meegaat.
  • Helder glas: Het heldere glas zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel in uw badkamer. Het laat veel natuurlijk licht door en creëert een frisse en heldere omgeving.
  • 8 mm dik glas: Het 8 mm dikke glas van deze douchecabine zorgt voor een solide en veilige constructie. Het biedt bescherming tegen waterspatten en zorgt ervoor dat uw badkamervloer droog blijft.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor het water en vuilafstotend is. Dit maakt het schoonmaken eenvoudig en houdt uw douchecabine er altijd als nieuw uit.

Gebruikerservaring:

Met deze vijfhoekige douchecabine kunt u elke dag genieten van een ontspannende en verfrissende douche-ervaring. De ruime afmetingen bieden voldoende bewegingsvrijheid, terwijl het moderne ontwerp een vleugje elegantie aan uw badkamer toevoegt. Het heldere glas creëert een gevoel van openheid en laat u genieten van het natuurlijke licht in uw badkamer. Dankzij de hoogwaardige materialen en de NANO coating blijft deze douchecabine er jarenlang als nieuw uitzien.

De Aura Quinta vijfhoekige douchecabine is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan uw badkamer. De mat zwarte kleur voegt een vleugje luxe en verfijning toe, terwijl het vijfhoekige ontwerp een uniek element aan uw interieur geeft. Creëer een spa-achtige sfeer in uw badkamer en geniet dagelijks van een douche-ervaring als geen ander.

Upgrade uw badkamer met de Aura Quinta vijfhoekige douchecabine - een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel nu en transformeer uw badruimte in een oase van rust en luxe!