Solidline

Solidline Front draaideur - 100 - Geborsteld Goud

€939,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met draaideur - BYT Edition

Op zoek naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan je badkamer? Dan is de Douchecabine met draaideur uit de BYT Edition de perfecte keuze voor jou. Met zijn unieke kenmerken en voordelen creëert deze douchecabine een luxe en ontspannen douche-ervaring.

Kenmerken en Voordelen van de Douchecabine met draaideur:

  • Luxe uitstraling: De geborsteld gouden kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamer, waardoor deze cabine een ultieme eyecatcher wordt.
  • Duurzaamheid: Het 8 mm dikke heldere glas zorgt voor duurzaamheid en een veilige douche-ervaring.
  • Perfecte afmetingen: Met een afmeting van 100*200 cm biedt deze cabine voldoende ruimte om comfortabel te douchen.
  • Gemakkelijk in onderhoud: Dankzij de NANO coating op het glas is de cabine eenvoudig schoon te maken en beschermd tegen vlekken en kalkaanslag.

De Douchecabine met draaideur uit de BYT Edition is niet alleen een praktische keuze, maar ook een esthetisch hoogstandje. De geborsteld gouden kleur en het heldere glas creëren een gevoel van luxe en maken van je dagelijkse douche een ontspannende ervaring.

Gebruikerservaring en praktische toepassingen:

Met deze douchecabine kun je elke dag genieten van een verfrissende en comfortabele douche. De draaideur zorgt voor gemakkelijke toegang en de perfecte afmetingen bieden voldoende ruimte om te bewegen. Of je nu even wilt ontspannen na een lange dag werken of jezelf wilt opfrissen in de ochtend, deze douchecabine staat altijd voor je klaar.

Bovendien is de NANO coating op het glas een ware revolutie in het onderhoud van douchecabines. Met minimale inspanning ziet je cabine er altijd als nieuw uit. Geen gedoe meer met hardnekkige kalkvlekken en vlekken die je douche-ervaring bederven.

De Douchecabine met draaideur uit de BYT Edition maakt jouw badkamer compleet. Zijn unieke kenmerken en voordelen bieden niet alleen comfort en gemak, maar voegen ook een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine. Ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met deze douchecabine.